Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Επιστολές Γιατρουδάκη, Ράμμου

Από τους προέδρους των Σωματείων “ΓΣ Ελ. Βενιζέλος” και ΑΓΕΣ Κάμειρος Ρόδου” λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή τους.

“Μέσα σε μία πορεία πολλών δεκαετιών στον κλασικό αθλητισμό οι προκλήσεις, οι δυσκολίες αλλά κυρίως οι μεγάλες στιγμές που έχουμε βιώσει είναι πολλές και δυνατές.

Η μακρόχρονη ενασχόληση τόσο με το αθλητικό, το προπονητικό αλλά κυρίως το διοικητικό κομμάτι μας έχει γεμίσει ωριμότητα και εμπειρία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι η αρχαιότερη Ομοσπονδία στην Ελλάδα, με εκατοντάδες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και αγωνίσματα με διοργάνωση μεγάλων και σπουδαίων αγώνων,  και χαίρει Παγκόσμιας αναγνώρισης που οφείλεται στις σταθερές του δομές και τις συνεχόμενες επιτυχίες του.

Είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα μέσα στην πορεία των χρόνων θα μπορούσαν να έχουν γίνει διαφορετικά, κάποια καλύτερα, κάποια χειρότερα, όμως για καθετί που υφίσταται επί σειρά ετών  διατηρώντας το υψηλό επίπεδο του σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται από την διοίκηση είναι  συστηματική και οργανωμένη.

Ειδικά τώρα σε καιρό πανδημίας που τα πάντα και όλοι δοκιμάζονται ο ΣΕΓΑΣ με τις άμεσες προσαρμογές παρέμεινε όρθιος, βρίσκοντας τρόπους να συνεχίσει το έργο του με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Επομένως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ότι είναι ακόμη πιο αναγκαία η παρουσία ανθρώπων με μακρά εμπειρία, γνώσεις αλλά και καινοτόμες ιδέες στο χώρο.

Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε όχι μόνο την παρούσα διοίκηση αλλά να συμμετέχουμε ενεργά με όλες μας τις δυνάμεις και γνώσεις την ομάδα εκείνων που πραγματικά επιθυμούν την εξέλιξη του στίβου, την αύξηση των παιδιών που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό για να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Γιατί ο στίβος πέρα από ένα άθλημα είναι πάνω απ΄ όλα το δεύτερο σπίτι μας και η μισή ζωή μας”.

Γιώργος

Γιατρουδάκης                                                                                  Σπύρος

Ράμμος

Πρόεδρος                                                                                                  Πρόεδρος

Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος»                                                       Α.Γ.Ε.Σ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 ΡΟΔΟΥ

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!