Επιστολές Γιατρουδάκη, Ράμμου

Από τους προέδρους των Σωματείων “ΓΣ Ελ. Βενιζέλος” και ΑΓΕΣ Κάμειρος Ρόδου” λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή τους.

“Μέσα σε μία πορεία πολλών δεκαετιών στον κλασικό αθλητισμό οι προκλήσεις, οι δυσκολίες αλλά κυρίως οι μεγάλες στιγμές που έχουμε βιώσει είναι πολλές και δυνατές.

Η μακρόχρονη ενασχόληση τόσο με το αθλητικό, το προπονητικό αλλά κυρίως το διοικητικό κομμάτι μας έχει γεμίσει ωριμότητα και εμπειρία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι η αρχαιότερη Ομοσπονδία στην Ελλάδα, με εκατοντάδες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και αγωνίσματα με διοργάνωση μεγάλων και σπουδαίων αγώνων,  και χαίρει Παγκόσμιας αναγνώρισης που οφείλεται στις σταθερές του δομές και τις συνεχόμενες επιτυχίες του.

Είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα μέσα στην πορεία των χρόνων θα μπορούσαν να έχουν γίνει διαφορετικά, κάποια καλύτερα, κάποια χειρότερα, όμως για καθετί που υφίσταται επί σειρά ετών  διατηρώντας το υψηλό επίπεδο του σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται από την διοίκηση είναι  συστηματική και οργανωμένη.

Ειδικά τώρα σε καιρό πανδημίας που τα πάντα και όλοι δοκιμάζονται ο ΣΕΓΑΣ με τις άμεσες προσαρμογές παρέμεινε όρθιος, βρίσκοντας τρόπους να συνεχίσει το έργο του με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Επομένως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ότι είναι ακόμη πιο αναγκαία η παρουσία ανθρώπων με μακρά εμπειρία, γνώσεις αλλά και καινοτόμες ιδέες στο χώρο.

Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε όχι μόνο την παρούσα διοίκηση αλλά να συμμετέχουμε ενεργά με όλες μας τις δυνάμεις και γνώσεις την ομάδα εκείνων που πραγματικά επιθυμούν την εξέλιξη του στίβου, την αύξηση των παιδιών που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό για να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Γιατί ο στίβος πέρα από ένα άθλημα είναι πάνω απ΄ όλα το δεύτερο σπίτι μας και η μισή ζωή μας”.

Γιώργος

Γιατρουδάκης                                                                                  Σπύρος

Ράμμος

Πρόεδρος                                                                                                  Πρόεδρος

Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος»                                                       Α.Γ.Ε.Σ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 ΡΟΔΟΥ

Δείτε Επίσης