Στις 19 Οκτωβρίου στην Αθήνα ο Rippon

Στην Ελλάδα φθάνει τις επόμενες ημέρες ο νέος προπονητής της Νικόλ Κυριακοπούλου Steve Rippon για να κάνει για μία εβδομάδα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο Αυστραλός προπονητής, με βρετανικό διαβατήριο, ο οποίος είναι παντρεμένος με Φινλανδή και ζει στην σκανδιναβική χώρα, θα φθάσει τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για μερικές ημέρες για να δει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και να της δώσει και πρόγραμμα για τη συνέχεια. Ως γνωστόν οι δυο τους αποφάσισαν να συνεργαστούν μετά και τη λύση με τον Ανδρέα Τσώνη, με την κορυφαία μας άλτρια δικαίως να κοιτάζει προς το εξωτερικό.

Η άλτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος δεν έχει καιρό, αφού ο χρόνος τρέχει και πλησιάζουν οι αγώνες και οι πρώτες μεγάλες διοργανώσεις στον κλειστό, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ναντσίνγκ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν. Έτσι, έκανε την επιλογή να προχωρήσει με τον προπονητή που έχει μεγάλο βιογραφικό.  

Ν’ αναφέρουμε ότι το επόμενο διάστημα η Νικόλ Κυριακοπούλου περιμένει να λυθεί και το θέμα να ταξιδέψει στη Φινλανδία, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν είναι δυνατόν ακόμη να γίνει αυτό το ταξίδι, αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό. Θα πάει στο προπονητικό κέντρο που είναι ο Steve Rippon, έξω από την πόλη Λάχτι, το Παγουλάχτι.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59