Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Έπαθλο και για το ρεκόρ διαδρομής στο Ioannina Lake Run

Με αθλοθέτη την Τράπεζα Ηπείρου

Ένα επιπλέον χρηματικό έπαθλο προστίθεται στο Ioannina Lake Run, που τα τελευταία χρόνια επιβραβεύει με χρηματικά ποσά τους τρεις πρώτους άνδρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες στον αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ., με αθλοθέτη την Τράπεζα Ηπείρου.

Με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων κορυφαίων δρομέων και την αύξηση του συναγωνισμού για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις, από φέτος θεσμοθετείται και έπαθλο 300 ευρώ για το ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αθλοθέτης και αυτού του χρηματικού επάθλου είναι η Τράπεζα Ηπείρου, συνεχίζοντας να αναβαθμίζει τη χορηγική της συμμετοχή στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ως γνωστόν, ως αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., η Τράπεζα Ηπείρου απονέμει χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ επιβραβεύει τους δεύτερους και 150 ευρώ τους τρίτους νικητές, σε μια πρωτοβουλία που αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων.

Κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής στο 30άρι του Ioannina Lake Run είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 1:39:35 από τον 12ο Γύρο Λίμνης το 2018, ενώ στις γυναίκες την καλύτερη επίδοση έχει σημειώσει η Ελευθερία Πετρουλάκη με χρόνο 1:54:27 στον 13ο Γύρο Λίμνης το 2019.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]