Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Endorphin Pro 3

Το «Endorphin Pro 3» σχεδιάστηκε για όλους εκείνους που νιώθουν πως «ηλεκτρίζονται» σε κάθε διαδρομή. Με την υπογραφή μίας πλάκας με ανθρακοΐνες και με ακόμη πιο ενισχυμένη τεχνολογία αφρού PWRRUNPB, αποκτάτε ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα κάτω από τα πόδια σας για την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Η τεχνολογία κύλισης SPEEDROLL και η ισχυρή ώθηση από ανθρακονήματα σας προωθεί προς τα μπρος με αβίαστη ταχύτητα την ημέρα του αγώνα.

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΡΕΚΟΡ

Αφρός, που ανέρχεται σε πάχος 39,5 μιλιμέτρ PWRRUNPB. Η δομή του παπουτσιού συναντά τις κατευθυντήριες γραμμές και τα παγκόσμια αθλητικά πρωτόκολλα, και σας δίνει το μέγιστο δυνατό πλεονέκτημα έως τη γραμμή τερματισμού για να σπάσετε κάθε προσωπικό σας ρεκόρ.

ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ

Εξαιρετική απόδοση αλλά εμφάνιση, που θυμίζει το «Endorphin Pro 2». Τροφοδοτείται από την τεχνολογία SPEEDROLL με πλάκα από ανθρακονήματα, ενισχυμένο σε αφρό PWRRUN PB και κάλτσα PWRRUNPB για απίστευτο λάκτισμα.

  • offset: 8mm
  • Βάρος: 204 γραμμάρια ανδρικό/ 176 γραμμάρια γυναικείο

Δείτε Επίσης

Τελευταίες μέρες ηλεκτρονικών εγγραφών για το Run Together Athens 2022

Τελευταίες μέρες ηλεκτρονικών εγγραφών για το Run Together Athens 2022

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 7ου Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY πλησιάζει, με μόλις 10 ημέρες να απομένουν για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις! Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα! Ολοκληρώστε την εγγραφή […]