Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Αγωνιστική δράση σήμερα στο κέντρο της Καλαμάτας

Στην πόλη της Καλαμάτας θα γίνει σήμερα (Παρασκευή, 12/5) ο αγώνας “Kalamata Stree Pole Vault” με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών του επί κοντώ.

Αγωνιστική δράση σήμερα στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο αγώνας θα γίνει στην κεντρική πλατεία και θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών.

Η Ελένη Πόλακ στις Γυναίκες και ο Γιάννης Ρίζος στους Άνδρες ξεχωρίζουν από ελληνικής πλευράς και αναμένεται να προσελκύσουν τους φίλους του στίβου.

Στο Kalamata Street Pole Vault θα αγωνιστούν ακόμη οι Ιταλοί Μαξ Μάντουσικ και Σιμόν Μπερτέλι, o Σλοβένος Ρομπέρτ Ρενέρ. Στις γυναίκες θα πάρουν μέρος οι Ντεμέτ Παρλάκ (Τουρκία), Σόνια Μαλαβίσι (Ιταλία), Μαρία – Ρομπέρτα Τσερκά (Ιταλία) και Νάαμ Μπέρνστειν (Ισραήλ).

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε Livestreaming Μετάδοση, αλλά και στη NOVA.

Το πρόγραμμα

17.30 Επί κοντώ Γυναικών

20.00 Επί κοντώ Ανδρών

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!