Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ύποπτος στον Άγιο Κοσμά

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στον Άγιο Κοσμά που ανησύχησε αθλητές και προπονητές που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση στο κλειστό προπονητήριο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Για πολλή ώρα μια περίεργη φιγούρα, φορώντας λευκό μπλουζάκι, γυαλιά ηλίου και με ένα μουστάκι στέκονταν έξω από το προπονητήριο, κρυμμένος στο τζάμι και παρακολουθούσε τις προπονήσεις των αθλητών. Κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο τραβούσε φωτογραφίες. Οι αθλητές με τους προπονητές στην αρχή δεν έδωσαν σημασία, αλλά ο συγκεκριμένος κάθονταν κρυμμένος για αρκετή ώρα και έτσι, πήγαν για να δουν τι κάνει, αφού υπήρξε υπόνοια πως πρόκειται για κάποιον «ματάκια» ή να συμβαίνει κάτι άλλο. Μόλις πλησίασαν έφυγε και όταν ενημέρωσαν τους ανθρώπους της πύλης στο Αθλητικό Κέντρο είχε εξαφανιστεί.

Δείτε Επίσης

Πρόγραμμα αγώνων – Granitis Trail 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/9/2021 ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ1)       10:00 π.μ. εκκίνηση του αγώνα των 21χλμ2)       10:15 π.μ. εκκίνηση του αγώνα των   9χλμ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΗ Γραμματεία θα λειτουργεί στον χώρο εκκίνησης από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:45 πμ από όπου οι αθλητές θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους (bib) και θα […]