Ύποπτος στον Άγιο Κοσμά

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στον Άγιο Κοσμά που ανησύχησε αθλητές και προπονητές που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση στο κλειστό προπονητήριο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Για πολλή ώρα μια περίεργη φιγούρα, φορώντας λευκό μπλουζάκι, γυαλιά ηλίου και με ένα μουστάκι στέκονταν έξω από το προπονητήριο, κρυμμένος στο τζάμι και παρακολουθούσε τις προπονήσεις των αθλητών. Κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο τραβούσε φωτογραφίες. Οι αθλητές με τους προπονητές στην αρχή δεν έδωσαν σημασία, αλλά ο συγκεκριμένος κάθονταν κρυμμένος για αρκετή ώρα και έτσι, πήγαν για να δουν τι κάνει, αφού υπήρξε υπόνοια πως πρόκειται για κάποιον «ματάκια» ή να συμβαίνει κάτι άλλο. Μόλις πλησίασαν έφυγε και όταν ενημέρωσαν τους ανθρώπους της πύλης στο Αθλητικό Κέντρο είχε εξαφανιστεί.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59