Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ύποπτος στον Άγιο Κοσμά

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στον Άγιο Κοσμά που ανησύχησε αθλητές και προπονητές που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση στο κλειστό προπονητήριο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Για πολλή ώρα μια περίεργη φιγούρα, φορώντας λευκό μπλουζάκι, γυαλιά ηλίου και με ένα μουστάκι στέκονταν έξω από το προπονητήριο, κρυμμένος στο τζάμι και παρακολουθούσε τις προπονήσεις των αθλητών. Κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο τραβούσε φωτογραφίες. Οι αθλητές με τους προπονητές στην αρχή δεν έδωσαν σημασία, αλλά ο συγκεκριμένος κάθονταν κρυμμένος για αρκετή ώρα και έτσι, πήγαν για να δουν τι κάνει, αφού υπήρξε υπόνοια πως πρόκειται για κάποιον «ματάκια» ή να συμβαίνει κάτι άλλο. Μόλις πλησίασαν έφυγε και όταν ενημέρωσαν τους ανθρώπους της πύλης στο Αθλητικό Κέντρο είχε εξαφανιστεί.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!