Επιστρέφει το 2021 «διπλή» η Ελευθερία Πετρουλάκη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελευθερία Πετρουλάκη, αφού περιμένει τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι έγκυος και αναμένεται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι μέσα στο Δεκέμβριο. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα είχε άλλο ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς παντρεύτηκε στη Σητεία τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος για όσους δεν γνωρίζουν, δεν προέρχεται από το χώρο του Στίβου.

Σε ότι αφορά τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά, παραμένει ο πρώτος στόχος να αγωνιστεί και πάλι στο Μαραθώνιο. Η αθλήτρια του Τάκη Γερακού μπήκε δυναμικά στο αγώνισμα και πέρσι στον αγώνα στο Ρότερνταμ είχε πετύχει το ατομικό της ρεκόρ με 2 ώρες 44.01.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.