Υποψήφια με Α.Κ.Α.Σ η Ζωή Βαρέλη- Στεφανίδη

Η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη έκανε γνωστό μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media πως θα είναι υποψήφια στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και στηρίζει την τωρινή διοίκηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για τη μητέρα της ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη και της πρωταθλήτριας του επί κοντώ Γεωργίας Στεφανίδη.

Η παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, είναι τα τελευταία χρόνια στέλεχος και ενεργή σε διάφορες διοικήσεις και συλλόγους, όπως στο Διοίκηση του ΟΑΚΑ και στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. Τώρα αποφάσισε να εμπλακεί και πιο ενεργά στον στίβο και να είναι υποψήφια με την Α.Κ.Α.Σ.

«Η αγάπη μου για τον στίβο και η ενασχόλησή μου με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, με έκαναν να θέλω να γίνω πιο ενεργό μέλος στο χώρο του κλασικού αθλητισμού. Μεγαλώνοντας μάλιστα, δύο πρωταθλήτριες, όπως η Κατερίνα και η Γεωργία Στεφανίδη μου έδωσε παράλληλα τη δυνατότητα όλα αυτά τα χρόνια να αφουγκραστώ περισσότερο τις ανάγκες των αθλητών, προπονητών και όσων εμπλέκονται στην προσπάθεια να «μεγαλώσει» ένας πρωταθλητής αθλητικά και κοινωνικά. Η ανάγκη αυτή με βρήκε σύμφωνη και με την προσπάθεια ανανέωσης που επιχειρείται στον ΣΕΓΑΣ. Έτσι, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας Στίβου, ως μέλος “Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου-Γυμνάσιον”, που βρισκόμαστε σε κοινή πορεία από την ίδρυση του και να στηρίξω την τωρινή Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και την Α.Κ.Α.Σ”.

Με εκτίμηση

Ζωή Βαρέλη- Στεφανίδη.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!