Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ο Θάνος Καλάκος στο γκρουπ του Κώστα Νακόπουλου

Ο Θάνος Καλάκος βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες σε αναζήτηση προπονητή, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Μανώλη Χάντζο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο Έλληνας πρωταθλητής των 800μ. αποφάσισε τελικά και τα βρήκε με τον Κώστα Νακόπουλο. Ο παλιός πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων έχει δημιουργήσει ήδη ένα γκρουπ με τις Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και την Αναστασία Μαρινάκου και ήρθε να προστεθεί και ο Θάνος Καλάκος. Έτσι, θα αφήσει και τη Γλυφάδα και τον Άγιο Κοσμά που γυμνάζονταν και θα πάει στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει. Αυτή την εποχή προσπαθεί να επανέλθει από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Μάλιστα, την Πέμπτη αναμένεται να κάνει μαγνητική για να δει το μέγεθος του προβλήματος για να ακολουθήσει κάποια θεραπευτική αγωγή. Πάντως, ο ίδιος έχει σαν πρώτο στόχο να επιστρέψει δυναμικά. Παραμένει ένας υποσχόμενος 800σάρης με ατομικό ρεκόρ 1.48.59.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Παράταση εγγραφών για το 2ο West Run μέχρι την Κυριακή 16/10 στις 12 το βράδυ

Παράταση εγγραφών για το 2ο West Run μέχρι την Κυριακή 16/10 στις 12 το βράδυ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ο WEST RUN αποφάσισε την παράταση των εγγραφών μέχρι την προσεχή Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ. Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από την μεγάλη ζήτηση της τελευταίας στιγμής. Τρέξε….. Κάνε την εγγραφή σου άμεσα και δήλωσε παρών στην μεγάλη δρομική γιορτή που καθιερώνεται. Οι εγγραφές είναι ενεργές και διαθέσιμες μέσα […]

ΕΟΕ: Ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

ΕΟΕ: Ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

Υπεγράφη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», την ανάδειξη της Ελληνικής Ολυμπιακής πολιτιστικής κληρονομιάς και την προώθηση της Γαλλικής γλώσσας.