Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Ο Θάνος Καλάκος στο γκρουπ του Κώστα Νακόπουλου

Ο Θάνος Καλάκος βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες σε αναζήτηση προπονητή, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Μανώλη Χάντζο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο Έλληνας πρωταθλητής των 800μ. αποφάσισε τελικά και τα βρήκε με τον Κώστα Νακόπουλο. Ο παλιός πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων έχει δημιουργήσει ήδη ένα γκρουπ με τις Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και την Αναστασία Μαρινάκου και ήρθε να προστεθεί και ο Θάνος Καλάκος. Έτσι, θα αφήσει και τη Γλυφάδα και τον Άγιο Κοσμά που γυμνάζονταν και θα πάει στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει. Αυτή την εποχή προσπαθεί να επανέλθει από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Μάλιστα, την Πέμπτη αναμένεται να κάνει μαγνητική για να δει το μέγεθος του προβλήματος για να ακολουθήσει κάποια θεραπευτική αγωγή. Πάντως, ο ίδιος έχει σαν πρώτο στόχο να επιστρέψει δυναμικά. Παραμένει ένας υποσχόμενος 800σάρης με ατομικό ρεκόρ 1.48.59.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

    Δείτε Επίσης

    Φωτογραφίες από το Athletics Virtual Run

    Με ενθουσιασμό συμμετείχαν 140 δρομείς στο Athletics Virtual Run. Δημοσιεύουμε φωτογραφίες και screenshots από τα ρολόγια και τις εφαρμογές μέτρησης αποστάσεων που λάβαμε από τους συμμετέχοντες. Οι νικητές του Virtual Run θα ανακοινωθούν στις 7 Ιουνίου 2020, αφού ολοκληρωθεί η αποστολή των μετρήσεων από τους δρομείς και ο έλεγχος.