Το παλαιότερο ρεκόρ του Lycabettus Run σε περιμένει να το σπάσεις

Το παλαιότερο ρεκόρ του Lycabettus Run σε περιμένει να το σπάσεις

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Ακόμα και αν χρειαστούν να περάσουν χρόνια, κάποια στιγμή σπάνε και περνάνε σε άλλα χέρια.

Στις τελευταίες διοργανώσεις του Lycabetus Run το αγωνιστικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα της εγχώριας δρομικής κοινότητας. Σαν αποτέλεσμα αυτού, έχουμε την κατάρριψη των ρεκόρ όλων σχεδόν των αποστάσεων.

Υπάρχει όμως μια επίδοση που παραμένει ακατάρριπτη από το κοντινό – μακρινό 2017 και συγκεκριμένα από το 3ο Lycabettus Run, στην απόσταση 5,5χλμ Road Γυναικών.

Κάτοχος της ακατάρριπτης επίδοσης με 22΄:32” η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ζωή Ανδρικοπούλου.

Μήπως θα είσαι εσύ που θα καταρρίψεις το παλαιότερο ρεκόρ της διοργάνωσης και θα είσαι η νέα κάτοχος;;;

Το 9ο Lycabettus Run τελεί Υπό την αιγίδακαι του Ε.ΟΤ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων (0,50€) από κάθε εγγραφή θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η υλοποίηση της διοργάνωσης Lycabettus Run γίνεται από την MySportEvent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]