Με πρεσβευτή τον Λευτέρη Πετρούνια η καμπάνια «Χώροι άθλησης, ελεύθεροι καπνού»

Αύριο και μεθαύριο η διημερίδα «Ο Αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος στους Νέους» παρουσία του Γ. Βρούτση – Δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης

Με πρεσβευτή τον Λευτέρη Πετρούνια η καμπάνια «Χώροι άθλησης, ελεύθεροι καπνού»

Διημερίδα με θέμα: «Ο Αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος στους Νέους» διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στις 14-15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι Αττικής), παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και επίτιμου προέδρου της διημερίδας, Γιάννη Βρούτση.

Πρεσβευτής της καμπάνιας με σύνθημα: «Χώροι άθλησης, ελεύθεροι καπνού», είναι ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος  μαζί με την Olympian Μαραθωνίου, Μαρία Πολύζου, θα μιλήσουν για τα οφέλη του Αθλητισμού και για το πώς μπορεί να βοηθήσει τους νέους να διακόψουν και να αποφύγουν το κάπνισμα.

Η πρωτοβουλία της διημερίδας εντάσσεται στις δράσεις που υλοποιεί η Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το European Network for Smoking and Tobacco Prevention (ENSP) με στόχο τη μείωση του καπνίσματος και σε αυτή έχουν κληθεί να μιλήσουν επιστήμονες από το χώρο της Υγείας, της Ψυχολογίας κ.α..

Συνημμένα η πρόσκληση και το πρόγραμμα της διημερίδας την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά.

Δείτε Επίσης