Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας σε πλήρη ετοιμότητα για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας ήταν σήμερα έτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριές που μετέχουν στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Λήμνο.

Το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας σε πλήρη ετοιμότητα για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη και τον αντιδήμαρχο Μανώλη Γαρουφαλίδη

Με πολύ προσωπική δουλειά τόσο του Δημάρχου Δημήτρη Μαρινάκη όσο και του αντιδημάρχου Μανώλη Γαρουφαλίδη ξεπεράστηκαν πολλά προβλήματα που υπήρχαν και το στάδιο απέκτησε την μορφή που έπρεπε, για τη φιλοξενήσει μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, έχοντας εικόνα του σταδίου, ενάμιση μήνα πριν όταν και επισκέφθηκε το νησί, δε θα μπορούσε να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό που αντίκρυσε στη χθεσινή της επίσκεψη στο στάδιο. “Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο της Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη και στον αντιδήμαρχο Μανώλη Γαρουφαλίδη που με προσωπική δουλειά και προσωπικές ενέργειες κατάφεραν να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα. Το στάδιο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων των νησιών του Αιγαίου“, δήλωσε η κ. Σακοράφα. Στο στάδιο Μύρινας εκτός από αναγκαίες εργασίες, έγινε αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ενώ αγοράστηκαν και νέα όργανα τα οποία θα αναβαθμίσουν την καθημερινή προπόνηση των αθλητών των σωματείων του νησιού.

Η κ. Σακοράφα κατά την παραμονή της στο νησί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους φορείς της πόλης τόσο για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες όσο και για μελλοντικές κοινές δράσεις που μπορούν να έχουν.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!