Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Τα “Κυριακίδεια 2022” στις 23 Οκτωβρίου στη Φιλοθέη

Ο αγώνας δρόμου «Κυριακίδεια 2022» επιστρέφει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης».

Τα “Κυριακίδεια 2022” στις 23 Οκτωβρίου στη Φιλοθέη

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το στάδιο της Φιλοθέης θα γεμίσει δρομείς, όλων των ηλικιών, που θα τρέξουν τα 10χλμ. σε μία διαδρομή μέσα στη φύση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι μέσα στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης ενώ οι δρομείς θα τρέξουν τρεις γύρους σε διαδρομή 3.333χλμ. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:45 το πρωί της Κυριακής, 23 Οκτωβρίου. Στα Κυριακίδεια περιλαμβάνεται και αγώνας 1.000 μ σε δημόσιο δρόμο που αφορά σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 17 ετών (γεννημένοι τι 2005 και μικρότεροι, -ες). Ο αγώνας των 1000μ ξεκινά στις 10:00 το πρωί.

Δηλώστε συμμετοχή ή βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, στο site του ΑΟ Φιλοθέης.

Η προκήρυξη του αγώνα

Δείτε Επίσης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» την Κυριακή (3/4) το πρωί που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και τον Κ.Ο. Χολαργού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων. Η διοργάνωση […]

Άσκηση και αγώνες σε θερμά κλίματα

του Γιάννη Ψαρέλη, BSc, MSc, MBA, PhDc φωτογραφίες: Άγγελος Ζυμάρας Εισαγωγή Η θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος διατηρείται σταθερή παρά τις μεταβολές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Η καθημερινή διακύμανση της θερμοκρασίας του πυρήνα είναι +/-0,6 βαθμούς Κελσίου. Ακόμα και σε έκθεση του γυμνού ανθρωπίνου σώματος, από 12 έως 60 βαθμούς Κελσίου, σε ξηρό ακίνητο αέρα, […]