Το 6ο Veikou Trail έγραψε ιστορία. Ρεκόρ ο Γιώργος Διαλεκτός

Την διοργάνωση σημάδεψε η παρουσία και το μεγάλο ρεκόρ διαδρομής από τον Γιώργο Διαλεκτό στα 10χλμ με χρόνο 43:47.

Την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Veikou Trail, με συνδιοργανωτές την My Sportevent και τον Δήμο Γαλατσίου.

Παρά τους περιορισμούς (Covid-19) και τις πρόσφατες σφοδρές χιονοπτώσεις, η συμμετοχές άγγιξαν το ρεκόρ. Περίπου 700 δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με εκκίνηση το πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίο, ξεχύθηκαν στα υπέροχα μονοπάτια του Άλσους Βεϊκου.

Ο καιρός σύμμαχος, όπως και το χωμάτινο τερέν. Ιδανικά μαλακό εξαιτίας των πρόσφατων βροχοπτώσεων και καθόλου γλιστερό.

Οι εκκινήσεις δυστυχώς, για άλλη μια φορά δόθηκαν σε block, εξαιτίας του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιείται με αυτή τη διαδικασία.

Στην περιγραφή – μετάδοση της διοργάνωσης, όπως και πέρυσι, η γνωστή δημοσιογράφος και αθλήτρια τριάθλου Γκρέτα Λυμεροπούλου, που παρέσυρε τους παρευρισκόμενους με την υποδειγματική περιγραφή της.

Στις 10:00 πμ, ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση των 5χλμ σε block των 50 ατόμων. Με το πέρας των εκκινήσεων των 5χλμ κρατήθηκε χρονικό κενό 30΄μέχρι την εκκίνηση των 10χλμ που πραγματοποιήθηκε στις 10:50πμ. Μαζί ξεκίνησαν στο πρώτο block και οι πρώτοι 20 αθλητές της σκυταλοδρομίας.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΕΔΩ

Δείτε Επίσης