Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Τα σωματεία της Θεσσαλίας στηρίζουν την Σοφία Σακοράφα

Σωματεία της Θεσσαλίας με ανακοίνωσή τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Χαιρετίζουμε την  υποψηφιότητα της παγκόσμιας ρεκορντγούμαν Σοφία Σακοράφα για την προεδρία της Ομοσπονδίας μας.

Σε μια εποχή που επιχειρείται η ΑΛΩΣΗ του σωματειακού αθλητισμού με την απαξίωση και τον αποκλεισμό αθλητικών στελεχών με πολύχρονη εθελοντική προσφορά και τη δυσφήμηση σύσσωμης της αθλητικής κοινότητας,  η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ  τίθεται επικεφαλής της προσπάθειας για την συνέχιση των τεράστιων επιτυχιών και των κατακτήσεων τις δύο τελευταίες δεκαετίες.  Η άριστη γνώση του στίβου, οι τεράστιες εμπειρίες της από μια ΛΑΜΠΡΗ αθλητική πορεία, με κορύφωση το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ της και η συνεχόμενη διαδρομή της στον κοινωνικό ΣΤΙΒΟ  με στιβαρότητα, συνέπεια και πίστη σε ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον του  στίβου.

Με την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του χώρου μας και την έντιμη και αγωνιστική της παρουσία στο τιμόνι του ΣΕΓΑΣ , καλωσορίζουμε και στηρίζουμε την υποψηφιότητα της.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΛΑΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ

ΓΣ ΒΟΛΟΥ

ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ

ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΒΟΛΟΥ

ΓΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

AO ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ”.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!