Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Συνάντηση προπονητών με τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση αντιπροσωπείας προπονητών με τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ που έγινε σήμερα.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν εννέα προπονητές οι Γιώργος Πομάσκι, Δημήτρης Κυτέας, Ιωάννα Σιώμου, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, Κώστας Ηλίας, Περικλής Χατζηαναστασιάδης, Μανώλης Καραγιάννης και Δημήτρης Θεοδωρίδης και από τον ΣΕΓΑΣ ήταν ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος, ο γ.γ. Βασίλης Σεβαστής και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Τέθηκαν μια σειρά από προβλήματα, που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα, οι μισθοί των προπονητών και οι εγκαταστάσεις. Οι προπονητές διαμαρτυρήθηκαν για τους μισθούς με τη Διοίκηση να αναγνωρίζει πως είναι χαμηλοί. Μάλιστα, υπάρχει μια αύξηση στους αθλητές, σε σχέση με τις απολαβές των ομοσπονδιακών προπονητών που έχουν μείνει σχεδόν στάσιμοι. Σε αυτό το σημείο έγινε μια τοποθέτηση για το κύρος και τη θεσμική θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην Ελλάδα και το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργήσει ο θεσμός των προπονητών υψηλού αθλητισμού εν μέσω πανδημίας.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι σε σχέση με τα οφειλόμενα, οι προπονητές έχουν πάρει τρεις μισθούς και αναμένεται το επόμενο διάστημα να δοθούν και οι υπόλοιποι.

Για τις υποδομές συζητήθηκε περισσότερο το πρόβλημα και πάλι με το κλειστό με τη Διοίκηση να επισημαίνει τις προσπάθειες που έχουν γίνει ώστε να λειτουργήσει η Παιανία, αλλά και την κατάσταση με το Σχιστό.

Δείτε Επίσης

Διεθνείς ειδήσεις

Τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν διάφορα γεγονότα στο εξωτερικό και το Athleticsmagazine σας τα παρουσιάζει.

Ατρόμητος Race

Στη διοργάνωση του Ατρόμητου στη Σίφνο κατάφεραν να κάνουν το χρόνο να διαστέλλεται και μέσα σε τρεις μέρες να νιώθουν οι συμμετέχοντες ότι έζησαν εμπειρίες εβδομάδων.