Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Συνάντηση αθλητών με τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ- Στήριξη Ομοσπονδίας στους αθλητές

Σε καλό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση της αντιπροσωπείας των Ελλήνων πρωταθλητών με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν ο Κώστας Φιλιππίδης, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και μέσω zoom η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ από πλευράς ΣΕΓΑΣ ήταν ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος, ο γ.γ. Βασίλης Σεβαστής και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Έγινε μια αναδρομή στα τελευταία δέκα με δώδεκα χρόνια της κρίσης και πως έχει διαμορφωθεί κυρίως, η οικονομική κατάσταση, ενώ η διοίκηση διαβεβαίωσε τους αθλητές πως θα σταθεί στο πλευρό τους, θα τους στηρίξει τόσο οικονομικά, όσο και σε ότι αφορά προετοιμασίες κ.λπ. Επίσης, έγινε ένας στρατηγικός σχεδιασμός για τη συνέχεια.

«Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. Άλλωστε δεν πήγαμε για αντιπαράθεση, αλλά για μια ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ», δήλωσε αρχικά στο Athletics magazine ο Κώστας Φιλιππίδης και συνέχισε:

«Πήραμε διαβεβαίωση πως θα είναι στο πλευρό μας. Η Ομοσπονδία αποτελεί τον πυλώνα στο να μας βοηθήσει σε όλα τα πεδία στην προσπάθεια που κάνουμε. Τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα, υπάρχει κατανόηση για τη δύσκολη κατάσταση και οποιαδήποτε παροχολογία που ακούγεται αυτή την περίοδο είναι τραγική. Το τελευταίο που θα θέλαμε όπως είναι η κατάσταση με την πανδημία και μετά από μία συνεχόμενη περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι να μιλάμε για χρήματα. Από εκεί και πέρα ήταν σημαντικό επαναλαμβάνω πως πήραμε διαβεβαιώσεις πως η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό μας», κατέληξε ο κορυφαίος μας επικοντιστής.


 [TL1]

Δείτε Επίσης

2ος Chios Hardstone Trail 5km – 12 km – 23km

Μετά τον επιτυχή 1ο ορεινό αγώνα Chios HardStone Trail με την συμμετοχή πολλών αθλητών, ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» θέλει να σας καλωσορίσει την νέα χρονιά 2022 και να σας ανακοινώσει τον 2ο CHIOS HARDSTONE TRAIL 5km – 12 km – 23km. Οι Εγγραφές θα γίνονται μέσω της  ιστοσελίδας του Συλλόγου μας http://www.chiosrunning.gr/?si=1&pid=43&la=1&version=c8c0e62158ed4cc19e5ba0fedc6064e8 και θα διαρκέσουν από την […]