Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συνάντηση αθλητών με τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ- Στήριξη Ομοσπονδίας στους αθλητές

Σε καλό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση της αντιπροσωπείας των Ελλήνων πρωταθλητών με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν ο Κώστας Φιλιππίδης, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και μέσω zoom η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ από πλευράς ΣΕΓΑΣ ήταν ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος, ο γ.γ. Βασίλης Σεβαστής και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Έγινε μια αναδρομή στα τελευταία δέκα με δώδεκα χρόνια της κρίσης και πως έχει διαμορφωθεί κυρίως, η οικονομική κατάσταση, ενώ η διοίκηση διαβεβαίωσε τους αθλητές πως θα σταθεί στο πλευρό τους, θα τους στηρίξει τόσο οικονομικά, όσο και σε ότι αφορά προετοιμασίες κ.λπ. Επίσης, έγινε ένας στρατηγικός σχεδιασμός για τη συνέχεια.

«Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. Άλλωστε δεν πήγαμε για αντιπαράθεση, αλλά για μια ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ», δήλωσε αρχικά στο Athletics magazine ο Κώστας Φιλιππίδης και συνέχισε:

«Πήραμε διαβεβαίωση πως θα είναι στο πλευρό μας. Η Ομοσπονδία αποτελεί τον πυλώνα στο να μας βοηθήσει σε όλα τα πεδία στην προσπάθεια που κάνουμε. Τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα, υπάρχει κατανόηση για τη δύσκολη κατάσταση και οποιαδήποτε παροχολογία που ακούγεται αυτή την περίοδο είναι τραγική. Το τελευταίο που θα θέλαμε όπως είναι η κατάσταση με την πανδημία και μετά από μία συνεχόμενη περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι να μιλάμε για χρήματα. Από εκεί και πέρα ήταν σημαντικό επαναλαμβάνω πως πήραμε διαβεβαιώσεις πως η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό μας», κατέληξε ο κορυφαίος μας επικοντιστής.


 [TL1]

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!