Συνάντηση αθλητών με τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ- Στήριξη Ομοσπονδίας στους αθλητές

Σε καλό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση της αντιπροσωπείας των Ελλήνων πρωταθλητών με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν ο Κώστας Φιλιππίδης, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και μέσω zoom η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ από πλευράς ΣΕΓΑΣ ήταν ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος, ο γ.γ. Βασίλης Σεβαστής και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Έγινε μια αναδρομή στα τελευταία δέκα με δώδεκα χρόνια της κρίσης και πως έχει διαμορφωθεί κυρίως, η οικονομική κατάσταση, ενώ η διοίκηση διαβεβαίωσε τους αθλητές πως θα σταθεί στο πλευρό τους, θα τους στηρίξει τόσο οικονομικά, όσο και σε ότι αφορά προετοιμασίες κ.λπ. Επίσης, έγινε ένας στρατηγικός σχεδιασμός για τη συνέχεια.

«Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. Άλλωστε δεν πήγαμε για αντιπαράθεση, αλλά για μια ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ», δήλωσε αρχικά στο Athletics magazine ο Κώστας Φιλιππίδης και συνέχισε:

«Πήραμε διαβεβαίωση πως θα είναι στο πλευρό μας. Η Ομοσπονδία αποτελεί τον πυλώνα στο να μας βοηθήσει σε όλα τα πεδία στην προσπάθεια που κάνουμε. Τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα, υπάρχει κατανόηση για τη δύσκολη κατάσταση και οποιαδήποτε παροχολογία που ακούγεται αυτή την περίοδο είναι τραγική. Το τελευταίο που θα θέλαμε όπως είναι η κατάσταση με την πανδημία και μετά από μία συνεχόμενη περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι να μιλάμε για χρήματα. Από εκεί και πέρα ήταν σημαντικό επαναλαμβάνω πως πήραμε διαβεβαιώσεις πως η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό μας», κατέληξε ο κορυφαίος μας επικοντιστής.


 [TL1]

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.