Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΕΓΑΣ με την τεχνική υπηρεσία της ΓΓΑ

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκε την Πέμπτη (13/10) με τους υπευθύνους των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΓΓΑ, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές, που θα πρέπει να τηρούνται όταν κατασκευάζεται ή ανακατασκευάζεται ένα στάδιο στίβου στη χώρα μας.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΕΓΑΣ με την τεχνική υπηρεσία της ΓΓΑ

Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων και ταμίας του ΔΣ Γιάννης Λιούμπας, ο διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ Ανδρέας Γκόγκας και το μέλος της επιτροπής υποδομών και αθλητικών εγκαταστάσεων, Γιώργος Συμεωνίδης

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου θέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές στα στάδια όπου γίνονται αγώνες, οι οποίες θα πρέπει να πληρούνται, προκειμένου να εγκρίνονται οι αγώνες και να αναγνωρίζονται οι επιδόσεις των αθλητών. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία οι δύο πλευρές να συζητήσουν και θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!