Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΕΓΑΣ με την τεχνική υπηρεσία της ΓΓΑ

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκε την Πέμπτη (13/10) με τους υπευθύνους των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΓΓΑ, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές, που θα πρέπει να τηρούνται όταν κατασκευάζεται ή ανακατασκευάζεται ένα στάδιο στίβου στη χώρα μας.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΕΓΑΣ με την τεχνική υπηρεσία της ΓΓΑ

Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων και ταμίας του ΔΣ Γιάννης Λιούμπας, ο διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ Ανδρέας Γκόγκας και το μέλος της επιτροπής υποδομών και αθλητικών εγκαταστάσεων, Γιώργος Συμεωνίδης

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου θέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές στα στάδια όπου γίνονται αγώνες, οι οποίες θα πρέπει να πληρούνται, προκειμένου να εγκρίνονται οι αγώνες και να αναγνωρίζονται οι επιδόσεις των αθλητών. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία οι δύο πλευρές να συζητήσουν και θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Δείτε Επίσης

«Ο Δρόμος των Μουσών» - 18/08/2024

«Ο Δρόμος των Μουσών» – 18/08/2024

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ και του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν, για Δέκατη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» 10χλμ στην Άνω Μηλιά.