Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Στόχοι κλειστός και Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Κώστας Δουβαλίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στα 110μ. εμπόδια και θέλει και του χρόνου να προσθέσει άλλο ένα «κεφάλαιο» με την παρουσία του στις μεγάλες διοργανώσεις.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποιεί αυτή την εποχή την προετοιμασία του στην περιοχή που ζει, τη Δράμα υπό τις οδηγίες πάντα του προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα.

«Οι προπονήσεις πάνε καλά ως τώρα στη Δράμα. Ακόμη ο καιρός βοηθάει, αλλά όταν αρχίσουν τα κρύα δεν είναι εύκολο εδώ που είμαστε να έχουμε τις σωστές συνθήκες για να γυμναστούμε. Θα χρειαστεί κάποιες φορές να πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα με τον προπονητή μου έχουμε πει πως στον προγραμματισμό μας είναι να γίνει μια προετοιμασία στο εξωτερικό, ίσως στην Κύπρο, καθώς υπάρχει και η κατάσταση με την  πανδημία με τον κορωνοϊό», λέει στο Athletics magazine ο κορυφαίος εμποδιστής.

«Αν πάνε όλα καλά τα πρώτα σχέδιά μου είναι ο κλειστός. Θεωρώ περισσότερο πιθανό να διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν. Θα μπω κανονικά σε αγώνες στον κλειστό και μετά υπάρχει ο ανοιχτό το καλοκαίρι, όπου ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο», καταλήγει ο Κώστας Δουβαλίδης, που όπως έγραψε και ο ίδιος στα social media συνεχίζει απρόσκοπτος την προετοιμασία του και προσηλώνεται μόνο στους αγωνιστικούς του στόχους!

Φέτος, παρά την πανδημία με τον Covid-19, που ακύρωσε πολλούς αγώνες, και η προετοιμασία έγινε με «εμπόδια», κατάφερε να τρέξει το αγώνισμά του σε 13.49 που τον φέρνει στην 20η θέση στον κόσμο. Το ατομικό του ρεκόρ που είναι και πανελλήνιο ρεκόρ είναι 13.33 και 7.59 στα 60μ. εμπόδια.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!