Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

30 υποτροφίες ολυμπιακής προετοιμασίας του Ιδρύματος “Λεβέντη”

Για άλλη μια χρονιά το Ίδρυμα “Λεβέντη” θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των Ελλήνων πρωταθλητών για να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Σε αυτή την κατεύθυνση έγινε χθες και επίσημα η προκήρυξη των υποτροφιών ολυμπιακής προετοιμασίας. Θα δοθούν 30 υποτροφίες σε αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν από 4.000 ευρώ ο καθένας.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

“Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation) ενισχύοντας με συνέπεια και για 22η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2020.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει και φέτος το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Συνολικά προκηρύσσονται 30 υποτροφίες, των 4,000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα.

Ολοκληρωμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων υποβάλλονται

ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικώς έως τις 01 Δεκεμβρίου 2020

στην διεύθυνσηwhatandwhy@cosmotemail.gr

ή «W&W», Πατησίων 141, 11251 Αθήνα“.

Να αναφέρουμε ότι η προκήρυξη εστάλη στις Ομοσπονδίες, ανάμεσά τους τον ΣΕΓΑΣ, με σχετικό φάκελο και την αίτηση για τις υποτροφίες. Το Ίδρυμα, στη συνέχεια αναθέτει την κρίση των φακέλων υποψηφιότητας σε ορισθείσα Επιτροπή. Η αξιολόγηση γίνεται κατά κύριο λόγο με βάση τις αθλητικές επιδόσεις του 2020 και την προοπτική επιτυχιών στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες. Βαρύτητα δίνεται στην συμμετοχή των αθλητών/τριών στη Εθνική Ομάδα και στις διακρίσεις σε παγκόσμιο/πανευρωπαϊκό επίπεδο, στην κατηγορία τους. (Προτεραιότητα δίνεται σε αθλητές και αθλήτριες που δεν έχουν χορηγούς ή/και δεν λαμβάνουν άλλη οικονομική ενίσχυση από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.), όπως αναφέρει και το Ίδρυμα “Λεβέντη”.

Δείτε Επίσης

Συνεχίζει… ακάθεκτη με στόχο τους αγώνες του χειμώνα

Στην Ελλάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά η Νικόλ Κυριακοπούλου ευελπιστώντας πως σύντομα θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Φινλανδία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον προπονητή της Στιβ Ρίπον.

Athens Half Marathon Expo: Ένας θεσμός με διεθνές αντίκτυπo

Η ATHENS HALF MARATHON Expo 2022, η σημαντική έκθεση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου και θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο στην καρδιά της πόλης, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων