Στις 3 Φεβρουαρίου το Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Η αγωνιστική δράση του χειμώνα είναι προ των πυλών, αφού πλέον απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για τους αγώνες της σάλας.

Στις 3 Φεβρουαρίου το Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής δράσης περιλαμβάνει μία νέα διοργάνωση, το “Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting” ένας αγώνας που εντάχθηκε στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας και παράλληλα θα αποτελέσει μια γιορτή για αθλητές όλων των ηλικιών.

Το μίτινγκ θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας και θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δράση ωστόσο θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με μαθητές των σχολείων της περιοχής και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με μικρότερες κατηγορίες αθλητών και αθλητριών σωματείων εντός και εκτός Αττικής.

Στόχος των διοργανωτών να μετατρέψουν το μίτινγκ σε μια γιορτή για τον ελληνικό στίβο. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί συνέχεια του μίτινγκ αλμάτων που γίνεται το καλοκαίρι στο στάδιο της Καλλιθέας.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.