Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Στις 3 Φεβρουαρίου το Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Η αγωνιστική δράση του χειμώνα είναι προ των πυλών, αφού πλέον απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για τους αγώνες της σάλας.

Στις 3 Φεβρουαρίου το Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής δράσης περιλαμβάνει μία νέα διοργάνωση, το “Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting” ένας αγώνας που εντάχθηκε στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας και παράλληλα θα αποτελέσει μια γιορτή για αθλητές όλων των ηλικιών.

Το μίτινγκ θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας και θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δράση ωστόσο θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με μαθητές των σχολείων της περιοχής και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με μικρότερες κατηγορίες αθλητών και αθλητριών σωματείων εντός και εκτός Αττικής.

Στόχος των διοργανωτών να μετατρέψουν το μίτινγκ σε μια γιορτή για τον ελληνικό στίβο. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί συνέχεια του μίτινγκ αλμάτων που γίνεται το καλοκαίρι στο στάδιο της Καλλιθέας.

Δείτε Επίσης

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έλαμψε, αναβιώνοντας την ιστορική στιγμή του Μαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Γκελαούζου μέσα από ένα μοναδικό 3D projection, από την adidas

Η εντυπωσιακή τρισδιάστατη προβολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της adidas στην Αθήνα

Παράταση σε εκλογές και μητρώο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε την παράταση των Γενικών Συνελεύσεων και αρχαιρεσιών των Ομοσπονδιών μέχρι 15 Μαρτίου, αλλά και κατά ένα μήνα για το Μητρώο.