Στις 3 Φεβρουαρίου το Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Η αγωνιστική δράση του χειμώνα είναι προ των πυλών, αφού πλέον απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για τους αγώνες της σάλας.

Στις 3 Φεβρουαρίου το Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής δράσης περιλαμβάνει μία νέα διοργάνωση, το “Filathlitikos Kallithea International Indoor High Jump Meeting” ένας αγώνας που εντάχθηκε στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας και παράλληλα θα αποτελέσει μια γιορτή για αθλητές όλων των ηλικιών.

Το μίτινγκ θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας και θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δράση ωστόσο θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με μαθητές των σχολείων της περιοχής και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με μικρότερες κατηγορίες αθλητών και αθλητριών σωματείων εντός και εκτός Αττικής.

Στόχος των διοργανωτών να μετατρέψουν το μίτινγκ σε μια γιορτή για τον ελληνικό στίβο. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί συνέχεια του μίτινγκ αλμάτων που γίνεται το καλοκαίρι στο στάδιο της Καλλιθέας.

Δείτε Επίσης

Fitness Awards 2024

ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!