Στις 13 Μαρτίου ανοίγουν οι εγγραφές για το “11ο ZAGORI MOYNTAIN RUNNING”

Τα τοξωτά γεφύρια, το εντυπωσιακό φαράγγι του Βίκου και η επιβλητική οροσειρά της Τύμφης, θα υποδεχτούν από 22-24/7/2022, εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες του 11oυ Zagori Mountain Running, ανοίγουν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στις 20:00 μ.μ. ενώ αναλυτικές πληροφορίες θα αναρτηθούν στο επίσημο site της διοργάνωσης www.zagorirace.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

Η διοργανώτρια εταιρία “My Adventure”, υπόσχεται να προσφέρει και φέτος, ένα αγωνιστικό διήμερο αντάξιο των προσδοκιών συμμετεχόντων κι επισκεπτών. Θα υπάρξουν επίσης διαφοροποιήσεις σε όλα τα αγωνιστικά πρωτόκολλα, για τις οποίες θα ενημερώσουμε αναλυτικά με νέες ανακοινώσεις,  ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης και της ανοδικής πορείας της Διοργάνωσης!

Ο αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων στους δύο μεγάλους αγώνες καθορίζεται ως εξής:

  • TeRA 80km: 250
  • Marathon+ 44km: 350
  • Half Marathon 21km: 500
  • Entry Race 10km:  500

Ευελπιστούμε, πως μετά από δύο δύσκολα χρόνια που βιώσαμε όλοι τις επιπτώσεις της πανδημίας, θα μπορέσουμε να είμαστε πλέον ασφαλείς για να χαρούμε τη συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη γιορτή του ορεινού αθλητισμού!

 Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του 11ου Zagori Mountain Running, έχουν οι αθλητές που πληρούν τα κριτήρια, όπως περιγράφονται στο «Υγειονομικό Πρωτόκολλο Εκτός Σταδίου Διοργανώσεων», που έχει ανακοινώσει στις 1/3/2022 η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σχετικές οδηγίες θα υπάρχουν και στην φόρμα εγγραφών των αγώνων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε στο πλευρό μας, για μία ακόμη χρονιά, ως μεγάλους χορηγούς, τις κορυφαίες εταιρείες: Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ», «THE NORTH FACE” και « FIFTH ELEMENT”. Θεσμικοί Υποστηρικτές θα είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ζαγορίου.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.