Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ψήφισμα συμπαράστασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις Ομοσπονδίες Τουρκίας και Συρίας

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας αποφάσισε ομόφωνα να αποστείλει ψήφισμα στις Ομοσπονδίες Τουρκίας και Συρίας, για να εκφράσει τη συμπαράσταση της για όσα βιώνουν οι λαοί τους μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

Ψήφισμα συμπαράστασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις Ομοσπονδίες Τουρκίας και Συρίας

Αναλυτικά

“Το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζει εκ μέρους όλης της οικογένειας του στίβου στην Ελλάδα την οδύνη του για τις ζωές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στους σεισμούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους και την ελπίδα και την ευχή όσοι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι να διασωθούν.

Η Ομοσπονδία μας είναι σε επαφή με τις Ομοσπονδίες της Τουρκίας και της Συρίας ώστε να συνδράμουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο”.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]