Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Προσοχή, αλλαγή IBAN για τις Μεταγραφές

Η περίοδος μεταγραφών για τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων του κλασικού αθλητισμού άρχισε ήδη και ολοκληρώνεται την 31η Οκτωβρίου

Σύμφωνα με τον κανονισμό οι Σύλλογοι θα πρέπει να καταθέτουν το αντίστοιχο προβλεπόμενο ποσό στον λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ ο οποίος άλλαξε και αυτός που ισχύει τώρα είναι ο παρακάτω:

Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR 79 0171 7270 0067 2714 8161 991

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Συλλόγων να αναφέρουν ευκρινώς το ΣΩΜΑΤΕΙΟ, σε ποιον καταθέτουν τα χρήματα (ΣΕΓΑΣ) και τι αφορά (ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ)  

Θερμή επίσης παράκληση προς τα Σωματεία μας, στο μέτρο του δυνατού, να καταθέσουν τους φακέλους τους, όσο γίνεται νωρίτερα και πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Τα Σωματεία θα κληθούν να ακολουθήσουν τον κανονισμό μεταγραφών, ο οποίος είναι αναρτημένος στην ενότητα Ανάπτυξη/Μεταγραφές/Κανονισμός.

Μπορείτε να δείτε το αρχείο και πατώντας εδώ.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]