Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Με προπονητή τον Steve Rippon η Κυριακοπούλου

Νέα σελίδα στην καριέρα της ανοίγει σε ότι αφορά την προπονητική της καθοδήγηση η Νικόλ Κυριακοπούλου, που συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Steve Rippon. Οι δύο πλευρές γνωρίζονται και μετά από τελευταίες συναντήσεις που είχαν αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε σε αυτή τη φάση να ταξιδέψει στη Φινλανδία για να προετοιμαστεί με το νέο της τεχνικό, όμως τα μέτρα με τον κορωνοϊό δεν το επιτρέπουν. Πάντως, υπάρχει ενδεχόμενο τις επόμενες εβδομάδες να έρθει ο Αυστραλός προπονητής στην Αθήνα και να τη δει στον Άγιο Κοσμά. Παράλληλα στο κομμάτι της εκγύμνασης θα έχει ρόλο και ο προπονητής και σύζυγός της Ανδρέας Λιναρδάτος.

Σε ότι αφορά τον Steve Rippon, πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή με άριστη γνώση του επί κοντώ, που μπορεί να βοηθήσει τη Νικόλ Κυριακοπούλου, ειδικά σε μια χρονιά όπως αυτή που έρχεται, όπου δεσπόζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Επιστολή απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού προς Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές

Απαντητική επιστολή προς τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστα Μπανιώτη, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Κώστα Φιλιππίδη, Βούλα Παπαχρήστου και Μιλτιάδη Τεντόγλου, απέστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.