Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Με προπονητή τον Steve Rippon η Κυριακοπούλου

Νέα σελίδα στην καριέρα της ανοίγει σε ότι αφορά την προπονητική της καθοδήγηση η Νικόλ Κυριακοπούλου, που συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Steve Rippon. Οι δύο πλευρές γνωρίζονται και μετά από τελευταίες συναντήσεις που είχαν αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε σε αυτή τη φάση να ταξιδέψει στη Φινλανδία για να προετοιμαστεί με το νέο της τεχνικό, όμως τα μέτρα με τον κορωνοϊό δεν το επιτρέπουν. Πάντως, υπάρχει ενδεχόμενο τις επόμενες εβδομάδες να έρθει ο Αυστραλός προπονητής στην Αθήνα και να τη δει στον Άγιο Κοσμά. Παράλληλα στο κομμάτι της εκγύμνασης θα έχει ρόλο και ο προπονητής και σύζυγός της Ανδρέας Λιναρδάτος.

Σε ότι αφορά τον Steve Rippon, πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή με άριστη γνώση του επί κοντώ, που μπορεί να βοηθήσει τη Νικόλ Κυριακοπούλου, ειδικά σε μια χρονιά όπως αυτή που έρχεται, όπου δεσπόζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]