Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Προπονητική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Στο πλαίσιο της στήριξης και δημιουργίας επιπλέον κινήτρων και ευκαιριών για τους αθλητές – αθλήτριες της Κρήτης, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης διοργανώνουν στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 17.30 προπονητική συγκέντρωση των αθλητών – αθλητριών της Κρήτης για τα αγωνίσματα των δρόμων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, δρόμων ταχύτητας και εμποδίων.

Προπονητική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Στην προπονητική συγκέντρωση μπορούν να συμμετέχουν, μετά από απόφαση των προπονητών τους,  αθλητές – αθλήτριες  με έτος γέννησης 2010 και οι μεγαλύτεροι – ρες.

Η προπόνηση  θα πραγματοποιηθεί από τους προπονητές των αθλητών – τριών.

Όσον αφορά τους δρόμους μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων, η προπόνηση θα διεξαχθεί με την παρουσία του συντονιστή των αντίστοιχων αγωνισμάτων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη και του συνεργάτη ομοσπονδιακού προπονητή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη.

Όσον αφορά τους δρόμους ταχύτητας και εμποδίων, η προπόνηση θα διεξαχθεί με την  παρουσία του συντονιστή του κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού της Κρήτης κ. Παναγιώτη Ασλανίδη.

Κατά τη διάρκεια της προπονητικής συγκέντρωσης, αλλά και μετά το τέλος της, θα υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ  των προπονητών και ενημέρωση των αθλητών – τριών.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!