Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η Γκούσιν στο Κότμπους, ο Μέρλος στην Τσεχία

Η Τατιάνα Γκούσιν θα συνεχίσει αύριο (25/1) τους αγώνες της στο μίτινγκ, που θα γίνει στο Κότμπους της Γερμανίας.

Η Γκούσιν στο Κότμπους, ο Μέρλος στην Τσεχία

Η έμπειρη αθλήτρια “άνοιξε” τη σεζόν στο Λουξεμβούργο με άλμα στο 1,80 μ., σε έναν αγώνα, όπου αποχώρησε με ενόχληση στο γόνατο, που δεν της επέτρεψε να ανέβει υψηλότερα.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου δεν έχει καταφέρει, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, να κάνει όσα άλματα θα ήθελε στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Παρόλα αυτά ευελπιστεί πως στη διάρκεια της σεζόν θα μπορέσει να προσεγγίσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της. Ο αγώνας αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού θα συμμετάσχουν η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ με φετινό 2,00 μ., η Μαρία Βούκοβιτς (Μαυροβούνιο), η Ιρίνα Χερατσένκο (Ουκρανία) και η Λιθουανή Αϊρίνε Παλσίτε 

Τους αγώνες του στον κλειστό στίβο ξεκινάει την Τετάρτη (25/1) ο Αντώνης Μέρλος. Ο πρωταθλητής του ύψους θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπρνο κι έπειτα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στο Κλάντνο στις 28 του ίδιου μήνα.

Ο Μέρλος βρίσκεται στην 19η θέση στην κατάταξης και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, λίγους μήνες από την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία στη σεζόν.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!