Η Γκούσιν στο Κότμπους, ο Μέρλος στην Τσεχία

Η Τατιάνα Γκούσιν θα συνεχίσει αύριο (25/1) τους αγώνες της στο μίτινγκ, που θα γίνει στο Κότμπους της Γερμανίας.

Η Γκούσιν στο Κότμπους, ο Μέρλος στην Τσεχία

Η έμπειρη αθλήτρια “άνοιξε” τη σεζόν στο Λουξεμβούργο με άλμα στο 1,80 μ., σε έναν αγώνα, όπου αποχώρησε με ενόχληση στο γόνατο, που δεν της επέτρεψε να ανέβει υψηλότερα.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου δεν έχει καταφέρει, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, να κάνει όσα άλματα θα ήθελε στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Παρόλα αυτά ευελπιστεί πως στη διάρκεια της σεζόν θα μπορέσει να προσεγγίσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της. Ο αγώνας αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού θα συμμετάσχουν η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ με φετινό 2,00 μ., η Μαρία Βούκοβιτς (Μαυροβούνιο), η Ιρίνα Χερατσένκο (Ουκρανία) και η Λιθουανή Αϊρίνε Παλσίτε 

Τους αγώνες του στον κλειστό στίβο ξεκινάει την Τετάρτη (25/1) ο Αντώνης Μέρλος. Ο πρωταθλητής του ύψους θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπρνο κι έπειτα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στο Κλάντνο στις 28 του ίδιου μήνα.

Ο Μέρλος βρίσκεται στην 19η θέση στην κατάταξης και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, λίγους μήνες από την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία στη σεζόν.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.