Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ

Τα αγωνιστικά τους παπούτσια θα φορέσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) οι άλτες που προπονούνται στο ΟΑΚΑ – και όχι μόνο -, προκειμένου να κάνουν μια προπόνηση αρκετά διαφορετική από τις καθιερωμένες.

Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ

Όπως με συνέπεια γίνεται τα τελευταία χρόνια – με εξαίρεση τη χρονιά της πανδημίας – οι προπονητές αλμάτων που δραστηριοποιούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο διοργανώνουν εσωτερική προπονητική ημερίδα.

Πρόκειται στην ουσία για μία δυνατή προπόνηση, στην οποία οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεστ ενόψει των επίσημων διοργανώσεων και στην οποία οι επιδόσεις δεν μετράνε.

Ο ανεπίσημος αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάνννης στο μήκος, οι Νίκος Ανδρικόπουλος, Ανδρέας Πανταζής και πιθανώς και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.

Στο ύψος γυναικών θα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά άλματα οι οι Ελευθερία Χριστογεώργου και Δέσποινα Μαλταμπέ, ενώ στο μήκος η Σπυριδούλα Καρύδη θα έχει την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση, μία εβδομάδα από τη συμμετοχή της στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23. Στο τριπλούν γυναικών θα συμμετάσχει η Τόρι Φράνκλιν, που προπονείται στην Ελλάδα.

Δείτε Επίσης

Εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχθεί πρόταση μεγάλου αριθμού από τους κορυφαίους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, για τον ορισμό της πρωταθλήτριας Μαρίας Μπελιμπασάκη ως Μέλος του Δ.Σ. με δικαίωμα ψήφου, όπως προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Νόμος προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος των αθλητών ορίζεται από τον Σύλλογο των […]

Με οδηγό τη Hellenic Train τρέχουμε με ασφάλεια στον 39ο ΑΜΑ

Με οδηγό τη Hellenic Train τρέχουμε με ασφάλεια στον 39ο ΑΜΑ

Η HELLENIC TRAIN, μέλος του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane (FS), της τρίτης μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας στην Ευρώπη, συνεργάζεται με τον ΣΕΓΑΣ και συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στη γιορτή του μεγαλύτερου κλασικού αθλητικού γεγονότος, παγκόσμιας εμβέλειας.