Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Προπόνηση με τον Rippon στον Άγιο Κοσμά

Γνωρίζονται από παλιά, έχουν συναντηθεί πολλές φορές, αλλά σήμερα είχαν την πρώτη τους επίσημη συνεργασία…

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο λόγος για την πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και τον Αυστραλό προπονητή Steve Rippon που ως γνωστόν αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί με στόχο τις σημαντικές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ο Rippon ήρθε από τη Φινλανδία τη Δευτέρα το βράδυ και σήμερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά.

Φωτογραφία: Athletics magazine

«Είναι πολύ ικανοποιημένος με ότι έχει δει πως έχω δουλέψει. Μεταξύ αυτών που δοκίμασε ήταν να πάω μερικούς διασκελισμούς πιο πίσω και να ανεβάσω λαβές. Κάναμε περισσότερο στην άμμο, τοποθετήσεις και λυγίσεις. Την Πέμπτη θα κάνουμε και άλματα», λέει στο Athletics magazine η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Φωτογραφία: Athletics magazine

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε για να προπονηθούμε αυτή την εβδομάδα. Μη ξεχνάμε πως εργάζεται στη Φινλανδία και τώρα που είχε ένα κενό για μια εβδομάδα ήρθε να με δει. Δυστυχώς η καραντίνα μας δημιουργεί προς το παρόν πρόβλημα για να πάω στο Λάχτι για προετοιμασία. Πάντως, είναι στα σχέδιά μας να ταξιδέψω στην Σκανδιναβική χώρα και στο κέντρο που βρίσκεται λίγο εκτός του Λάχτι, στο Pajulahti».

Φωτογραφία: Athletics magazine

Για την Νικόλ Κυριακοπούλου ο πρώτος μεγάλος στόχος το 2021 είναι ο κλειστός κυρίως, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αν πάνε όλα καλά και διεξαχθεί κανονικά του χρόνου τον Μάρτιο στην Ναντσίνγκ.

Φωτογραφία: Athletics magazine

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!