Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πριβιλέτζιο και Γκελαούζος στη Βαλένθια, όπως έγραψε η Sportday!

Δύο Έλληνες πρωταθλητές του μαραθωνίου δρόμου θα πάρουν μέρος στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος στις 6 Δεκεμβρίου στην ισπανική πόλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, ο Κώστας Γκελαούζος βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία, μαζί με τον Παναγιώτη Καραΐσκο. Θα παραμείνουν στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ για περίπου δύο εβδομάδες.

Από την άλλη η Γκλόρια Πριβιλέτζιο συνεχίζει στην Αθήνα τις προπονήσεις της και περιμένει την τελική επικύρωση των εισιτηρίων της για να ταξιδέψει στις 4 Δεκεμβρίου στη Βαλένθια.

Ο ΣΕΓΑΣ μετά την ακύρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ήταν να γίνει στις 8 Νοεμβρίου στο Σχινιά, ήθελε να βοηθήσει τους δύο πρωταθλητές, καθώς αναζητούσαν έναν αγώνα. Είχαν προετοιμαστεί και θα πήγαινε χαμένη η δουλειά που είχαν κάνει. Έτσι, η Ομοσπονδία βρήκε τρόπο να βοηθήσει και έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να τρέξουν οι δύο δρομείς στις 6 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Διοργάνωση 10 + 1 TAYGETOS CHALLENGE 2022

Μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής του 10+1 Taygetos Challenge, η ανταπόκριση των αθλητών ήταν τεράστια φανερώνοντας, την αγάπη των αθλητών ορεινού τρεξίματος για τον αγώνα.