Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Πριβιλέτζιο και Γκελαούζος στη Βαλένθια, όπως έγραψε η Sportday!

Δύο Έλληνες πρωταθλητές του μαραθωνίου δρόμου θα πάρουν μέρος στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος στις 6 Δεκεμβρίου στην ισπανική πόλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, ο Κώστας Γκελαούζος βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία, μαζί με τον Παναγιώτη Καραΐσκο. Θα παραμείνουν στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ για περίπου δύο εβδομάδες.

Από την άλλη η Γκλόρια Πριβιλέτζιο συνεχίζει στην Αθήνα τις προπονήσεις της και περιμένει την τελική επικύρωση των εισιτηρίων της για να ταξιδέψει στις 4 Δεκεμβρίου στη Βαλένθια.

Ο ΣΕΓΑΣ μετά την ακύρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ήταν να γίνει στις 8 Νοεμβρίου στο Σχινιά, ήθελε να βοηθήσει τους δύο πρωταθλητές, καθώς αναζητούσαν έναν αγώνα. Είχαν προετοιμαστεί και θα πήγαινε χαμένη η δουλειά που είχαν κάνει. Έτσι, η Ομοσπονδία βρήκε τρόπο να βοηθήσει και έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να τρέξουν οι δύο δρομείς στις 6 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]