Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Πριβιλέτζιο και Γκελαούζος στη Βαλένθια, όπως έγραψε η Sportday!

Δύο Έλληνες πρωταθλητές του μαραθωνίου δρόμου θα πάρουν μέρος στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος στις 6 Δεκεμβρίου στην ισπανική πόλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, ο Κώστας Γκελαούζος βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία, μαζί με τον Παναγιώτη Καραΐσκο. Θα παραμείνουν στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ για περίπου δύο εβδομάδες.

Από την άλλη η Γκλόρια Πριβιλέτζιο συνεχίζει στην Αθήνα τις προπονήσεις της και περιμένει την τελική επικύρωση των εισιτηρίων της για να ταξιδέψει στις 4 Δεκεμβρίου στη Βαλένθια.

Ο ΣΕΓΑΣ μετά την ακύρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ήταν να γίνει στις 8 Νοεμβρίου στο Σχινιά, ήθελε να βοηθήσει τους δύο πρωταθλητές, καθώς αναζητούσαν έναν αγώνα. Είχαν προετοιμαστεί και θα πήγαινε χαμένη η δουλειά που είχαν κάνει. Έτσι, η Ομοσπονδία βρήκε τρόπο να βοηθήσει και έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να τρέξουν οι δύο δρομείς στις 6 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Υποψήφιος με την “Αναγέννηση” ο Κώστας Γκατσιούδης

Ο παλιός μεγάλος πρωταθλητής του ακοντισμού γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή του πως θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ με την “Αναγέννηση” και στηρίζει την υποψήφια για την προεδρία Τασούλα Κελεσίδου.