Πεζοπορούμε στην Ιάνα, την Κυριακή των Βαϊων

” Συνεχίζουμε τις πεζοπορικές μας εξορμήσεις αυτή τη φορά στην περιοχή της Ιάνας στην Παλαγία την Κυριακή των Βαΐων στις 9-4-2023 .!”

Πεζοπορούμε στην ΙΑΝΑ, την Κυριακή των Βαϊων

Θα ακολουθήσουμε μια όμορφη κυκλική διαδρομή κατάλληλη για όλη την οικογένεια μήκους γύρω στα 6 χλμ ξεκινώντας από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και κατηφορίζοντας μέσα από το πανέμορφο Πευκοδάσος θα φτάσουμε στο χώρο αναψυχής όπου θα κάνουμε και το πρώτο μας διάλειμμα.!
Στη συνέχεια θα ανέβουμε στο Παρατηρητήριο όπου θα έχουμε πανοραμική θέα σε όλη την γύρω περιοχή και στην πόλη μας την Αλεξανδρούπολη όπου θα κάνουμε και το μεγάλο μας διάλειμμα πριν ξεκινήσουμε το δρόμο της επιστροφής ακολουθώντας μια κυκλική πορεία και ανηφορίζοντας προς το σημείο εκκίνησης.!
” Ραντεβού στις 11:00 στην πλατεία της Παλαγίας όπου οποίος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει το καφεδάκι του μέχρι να συγκεντρωθούμε όλοι και ξεκινήσουμε για το σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας.!

-Ραντεβού για τους φίλους μας από την Κομοτηνή στις 10:00 στη πλατεία “Σπαθί” από όπου θα υπάρξει και Λεωφορείο (Κόστος 15€) για την μετακίνηση τους εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός θέσεων.!
-Ραντεβού στις 10:45 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο.!
Όλες οι λεπτομέρειες: www.dromeasthrace.eu

Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdwi7t1s6s…/viewform…
Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, δια ζώσης και στο γραφείο του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, καθημερινές 5-8μμ.
Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης …και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!

Δείτε Επίσης

Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές, το ΙRONMAN(R) 70.3(R) Greece 2024

Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές, το ΙRONMAN(R) 70.3(R) Greece 2024

Ο κορυφαίος παγκόσμιος αγώνας τριάθλου IRONMAN® 70.3® Greece, που από το 2019 έχει αγαπηθεί από χιλιάδες αθλητές από όλον τον κόσμο, θα διεξαχθεί φέτος από την ομάδα της IRONMAN® Greece στις 18-20 Οκτωβρίου 2024, στη μυθική γη του Μαραθώνα, όπου κυριαρχεί η θετική ενέργεια και η αύρα της νίκης. Η αλλαγή της τοποθεσίας προέκυψε μετά […]

The Uniform of Hope

The Uniform of Hope

Τατιάνα Μπλάτνικ και η Breathe Hellas ξεκινούν Εθνική Καμπάνια Ευαισθητοποίησης σχετικά με την ψυχική υγεία των νέων στην Ελλάδα