Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πεσιρίδου, Βασιλείου και Δημητράκης τρέχουν στην Οστράβα

Σε μια παραδοσιακή στάση των ευρωπαίων αθλητών και αθλητριών, το μίτινγκ κλειστού Indoor Gala στην Οστράβα, θα συμμετάσχουν αύριο τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού στίβου.

Ο Ανδρέας Δημητράκης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Ειρήνη Βασιλείου θα δώσουν το παρών στο μίτινγκ, που γίνει στην τσέχικη πόλη και θα αποτελέσει τον δεύτερο αγώνα τους στη σεζόν. Ο Δημητράκης ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, αφού στο μίτινγκ της Βιέννης όχι μόνο έτρεξε κάτω από το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν, αλλά με 3.43.99 έκανε το καλύτερο ντεμπούτο του στη σεζόν από το 2016.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ θα επιδιώξει να επωφεληθεί από τον συναγωνισμό και να πετύχει μια καλύτερη επίδοση. Η Ειρήνη Βασιλείου ξεκίνησε τη χρονιά στη Βιέννη με ατομικό ρεκόρ (23.51) στα 200 μ. και στον αυριανό αγώνα στην Οστράβα θα επιδιώξει κάτι καλύτερο από το 53.91, που πέτυχε στα 400 μ., στη Βιέννη. Η έμπειρη αθλήτριά έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και αυτό που χρειάζεται είναι να βρει το ρυθμό της στα 400 μ. και να απειλήσει το ρεκόρ της στην απόσταση που είναι 52.93.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου φάνηκε επηρεασμένη από το μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση κι έτσι θα εκμεταλλευτεί τους αγώνες, προκειμένου μέσα από αυτούς να φτάσει στο εγγύς μέλλον στο επίπεδο που επιθυμεί. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, η οποία ταξίδεψε σήμερα για την Τσεχία, στο Μοντεβίλ έτρεξε την απόσταση σε 8.39. Στην Οστράβα ταξίδεψαν απευθείας από την Βιέννη οι Ανδρέας Δημητράκης και Ειρήνη Βασιλείου. 

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Χορηγός και Αθλοθέτης στο 14ο Ioannina Lake Run στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα

Ιωάννινα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 – Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου υποστήριξε για 4η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Ηπείρου, τον αγώνα Ioannina Lake Run 2020, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη Λίμνη των Ιωαννίνων. Στην ετήσια συνάντηση του γύρου της Λίμνης, ανταποκρίθηκαν  πάνω από 700 αθλητές οι οποίοι τήρησαν όλα […]