Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ: 28/2 το Πρωτάθλημα Βάδην, 7/3 το Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για την πανδημία με τον Covid-19, δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που είχαν προγραμματιστεί μέσα στον Ιανουάριο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να αναβάλλει τις δύο διοργανώσεις που είχε προγραμματίσει μέσα στο μήνα και να τις μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες.

Πιο συγκεκριμένα η Ομοσπονδία είχε αποφασίσει στο καλεντάρι του 2021, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην Ανδρών- Γυναικών να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος στις 31 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athleticsmagazine, το Πανελλήνιο Βάδην μεταφέρεται για τις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για τις 7 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή.   

Δείτε Επίσης

Ομιλία υφυπουργού Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές

“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέλυσε στη Βουλή το σοβαρό έργο που έχει συντελεστεί στις αθλητικές υποδομές, με όραμα, σχέδιο και προγραμματισμό, προς όφελος της αθλητικής οικογένειας.  Τις πολλαπλές ενέργειες αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και αξιοποίησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που για πολλά χρόνια μαράζωναν χωρίς εργασίες συντήρησης και αρκετές υπέστησαν λεηλασίες και δολιοφθορές,   ανέλυσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού […]