Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ: 28/2 το Πρωτάθλημα Βάδην, 7/3 το Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για την πανδημία με τον Covid-19, δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που είχαν προγραμματιστεί μέσα στον Ιανουάριο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να αναβάλλει τις δύο διοργανώσεις που είχε προγραμματίσει μέσα στο μήνα και να τις μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες.

Πιο συγκεκριμένα η Ομοσπονδία είχε αποφασίσει στο καλεντάρι του 2021, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην Ανδρών- Γυναικών να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος στις 31 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athleticsmagazine, το Πανελλήνιο Βάδην μεταφέρεται για τις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για τις 7 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή.   

Δείτε Επίσης

Εξαιρετική εμφάνιση η Δεληγιάννη στα 800 μ.

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Η Έλλη Ευτυχία Δεληγιάννη κατάφερε να πετύχει αυτό που κυνήγησε σε αρκετές εμφανίσεις της στη διάρκεια της σεζόν, να τρέξει τα 800 μ. γρηγορότερα από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Κ20. Η νεαρή αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Σαμορίν, όπου τερμάτισε στην όγδοη θέση σε 2.05.34 για να βελτιώσει το […]

Ξεπέρασαν τα 1.000 τα απολύτως νόμιμα σωματεία στο Μητρώο της ΓΓΑ

Η Γ.Γ.Α. ενημέρωσε με σημερινό δελτίο Τύπου πως “Με ικανοποιητικότατο ρυθμό «θεραπεύουν» τις παρατηρήσεις επί των αιτήσεών τους, αναλυτικοί πίνακες για κάθε Ομοσπονδία”, τα σωματεία στο Μητρώο της.