Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

7/2 Ημερίδα στο ΣΕΦ, 12-13/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο ΣΕΓΑΣ απέστειλε σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως είχε δημιουργηθεί και το καλοκαίρι του 2020 που είχαν διεξαχθεί αγώνες, για την αγωνιστική δράση στον κλειστό.

Του Τόλη Λελεκίδη

Να θυμίσουμε ότι οι διοργανώσεις που είχαν γίνει, ανάμεσά τους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών και Κ23 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, δεν υπήρξαν καθόλου προβλήματα.

Η Ομοσπονδία περιμένει το «πράσινο φως» για να διοργανώσει τον επόμενο μήνα αγώνες.

Πάντως, η ημερίδα που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Ιανουαρίου, ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό και των μέτρων της κυβέρνησης.

Η επόμενη ημερίδα που έχει προγραμματιστεί είναι στις 7 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επίσης, μεταφέρθηκε κατά μία ημέρα μπροστά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Αντί το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου, θα γίνει Παρασκευή και Σάββατο 12-13 Φεβρουαρίου στο Φαληρικό στάδιο και ο λόγος είναι γιατί έχει υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Πάντως, ο ΣΕΓΑΣ έκλεισε το ΣΕΦ και το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου, όπου μπορεί να διοργανώσει άλλη μια ημερίδα.

Εν τω μεταξύ οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες συνεχίζουν την προετοιμασία τους και είναι πολύ σημαντικό να πάρουν μέρος σε αγώνες με την τήρηση φυσικά του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Οι περισσότεροι πρωταθλητές «κυνηγούν» την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν (5-7 Μαρτίου). Θα είναι άδικο να μην τους δοθούν ευκαιρίες να μπουν σε αγώνες, όταν την ίδια στιγμή στο εξωτερικό και κυρίως, στις άλλες χώρες της Ευρώπης σχεδόν καθημερινά διεξάγονται αγώνες.

Εν τω μεταξύ ν’ αναφέρουμε ότι την Τετάρτη συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να ανακοινωθεί ο Σχεδιασμός για τη διετία 2021-22.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!