Ορεινός Αγώνας Γερανείων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των «8ων Ορεινών Αγώνων Γερανείων» την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Ορεινός Αγώνας Γερανείων

Ο «Ορεινός Αγώνας Γερανείων» αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές στην Ελλάδα, με μήκος 22 χιλιόμετρα. Η διαδρομή διανύει την κορυφογραμμή του ορεινού όγκου των Γερανείων, προσφέροντας εκπληκτική πανοραμική θέα και μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Με το 92% της διαδρομής να αποτελείται από μονοπάτια, οι αθλητές/τριες θα απολαύσουν την επαφή με τη φύση και τον περίγυρο. Φέτος, έχουν γίνει αλλαγές και βελτιώσεις που καθιστούν τη διαδρομή ακόμα πιο ελκυστική και ενδιαφέρουσα. Η διαδρομή ξεκινάει από την θάλασσα και, αφού εξέλθει από την πόλη, διασχίζει τον πυκνό ορεινό όγκο των Γερανείων. Ακολουθεί την κορυφογραμμή, περνώντας μέσα από τα ελατοδάση, μέχρι να φτάσει ξανά στην θάλασσα.

Το Λουτράκι Κορινθίας είναι ένας παραθαλάσσιος προορισμός που βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας, με πλούσια ιστορία και εντυπωσιακή φυσική ομορφιά. Οι θερμές ιαματικές πηγές του, που θεωρούνται από τις πλέον θεραπευτικές στην Ελλάδα, το καθιστούν έναν από τους δημοφιλέστερους θεραπευτικούς προορισμούς της χώρας.

Η παραλία του Λουτρακίου, με τα καθαρά νερά του Κορινθιακού κόλπου, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής στους επισκέπτες του.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τα πολλά αξιοθέατα της περιοχής, όπως ο Αρχαιολογικός Χώρος της Αρχαίας Κορίνθου και το Ισθμό της Κορίνθου, που συνδέει την Πελοπόννησο με την κεντρική Ελλάδα.

Όλα αυτά καθιστούν το Λουτράκι έναν ολοκληρωμένο προορισμό για την αναψυχή, την ευεξία και την περιπέτεια.

Για να πάρεις και εσύ μέρος σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες τρεξίματος και να ανακαλύψεις τις ομορφιές του Λουτρακίου, κάνε την εγγραφή σου σήμερα εδώ:

https://event.athletopia.com/oreinosagonasgeraneion2024

Δείτε Επίσης