Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο 2023

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023 είναι πανέτοιμος να συνεχίσει το ταξίδι του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή αναβίωσή του, ύστερα από δεκαετή απουσία.

Ο στόχος είναι τριπλός: Πρώτον, ο αγώνας, που αποτελεί το σημαντικότερο εγχώριο ποδηλατικό γεγονός, να καθιερωθεί ως θεσμός για τα επόμενα πολλά χρόνια χωρίς τις παλινωδίες του παρελθόντος. Δεύτερον, να συνεχίσει να εντυπωσιάζει την παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα με την αρτιότητα της οργάνωσής του. Και τρίτον, να κερδίσει το στοίχημα της συμμετοχής του κόσμου σε αυτόν. Να αγκαλιάσουν οι Έλληνες – φίλοι του αθλήματος και μη – τον Γύρο, απολαμβάνοντας με την παρουσία τους στις διαδρομές, όλα αυτά που προσφέρει, από το αγωνιστικό θέαμα και τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας, μέχρι τον εναλλακτικό ποδηλατικό τουρισμό και την ουσία – τελικά – του ίδιου του ποδηλάτου, που είναι άσκηση, παρέα, βόλτα και ψυχαγωγία.

Οι ξένες ομάδες που συμμετείχαν στον περσινό Γύρο, έφυγαν από τη χώρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις, απόλυτα ικανοποιημένες από όσα συνάντησαν στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και από τη φιλοξενία που τους επιφύλαξε η διοργάνωση. Η Cycling Greece δηλώνει και φέτος παρούσα στο μεγάλο ραντεβού, στις καινούργιες διαδρομές της Κρήτης και της Πελοποννήσου, εκεί όπου η σύγχρονη Ελλάδα θα μαγέψει για μια ακόμη φορά με τα υπέροχα τοπία της, αλλά και θα συναντηθεί με την ιστορία της, περνώντας από μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους που καλύπτουν ολόκληρες χιλιετηρίδες.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Δείτε το κείμενο για τον δεκάλογο της αγωνιστικής ποδηλασίας εδώ.

Δείτε Επίσης

Eurolamp Μεγάλος Χορηγός του 4ου Ποδηλατικού 2ήμερου Αλιγκάρι Bike 2024

Eurolamp Μεγάλος Χορηγός του 4ου Ποδηλατικού 2ήμερου Αλιγκάρι Bike 2024

Η EUROLAMP συνέβαλε ως Μεγάλος Χορηγός στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 4ου Ποδηλατικού 2ήμερου Αλιγκάρι Bike 2024 στη Γουμένισσα και τα Μεγάλα Λιβάδια, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του προγράμματος χορηγιών της. Η EUROLAMP εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Τάσο Τζήκα, πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO, τον δημοσιογράφο Λευθέρη Πλακίδα και την ομάδα […]