Οι αθλητές της Saucony «σάρωσαν» τις πρώτες θέσεις στον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος της Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος της Θεσσαλονίκης οι αθλητές της Saucony Elite Running Team διακρίθηκαν για ακόμη μία φορά κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στις αποστάσεις που συμμετείχαν, έχοντας την υποστήριξη του Endorphin Elite του νέου running παπουτσιού της Saucony για απίστευτα γρήγορες διαδρομές.

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην απόσταση των 42.195 μέτρων με χρόνο 2:26:26 που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ στη συγκεκριμένη διαδρομή επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό.

Αντώνης Παπαδημητρίου

Τα 10 χιλιόμετρα είχαν και αυτά άρωμα Saucony καθώς τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν αθλητές της Saucony Elite Running Team Στους Άνδρες ο Μάριος Αναγνώστου επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και με μία καταπληκτική κούρσα με χρόνο 29:59 η οποία αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής έκοψε πρώτος το νήμα σε μία ακόμη ταχύτατη επίδοση.

Μάριος Αναγνώστου

Στις γυναίκες η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου κατέλαβε την πρώτη θέση με μία εκπληκτική εμφάνιση και χρόνο 35:49. H αθλήτρια της Saucony συνεχίζει την ανοδική της πορεία κάνοντας ακόμη μία φανταστική κούρσα.

Ισμήνη Παναγιωτοπούλου

Την ίδια επιτυχία είχε η Saucony Elite Running Team και στα 5 χιλιόμετρα με τον Νέστορα Κολιό και την Βασιλική Καλλιμογιάννη να κατακτούν τις πρώτες θέσεις του αγώνα.

Ο Νέστορας Κολιός πήρε μεγάλη νίκη και με χρόνο 14:57 έκοψε πρώτος το νήμα αφήνοντας πίσω όλους τους διεκδικητές της πρώτης θέσης.

Η Βασιλική Καλλιμογιάννη η οποία πρωταγωνιστεί στα στιπλ απέδειξε ξανά πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και στην απόσταση 5.000 μέτρων κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση.

Και στις 3 διαδρομές οι αθλητές της Saucony Elite Running Team  είχαν ως σύμμαχο το νέο δρομικό παπούτσι Saucony Endrorphin Elite το οποίο δημιουργήθηκε για ταχύτατες αποστάσεις για δρομείς που θέλουν να καταρρίψουν τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Επίσημος Αντιπρόσωπος της Saucony για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρεία ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ.

Photos by: Energy Photos/George Spyros

Δείτε Επίσης