Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Οι υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023

Οχτώ αθλητές και αθλήτριες εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023. Πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε και αναμένεται να διεκδικήσουν τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Οι υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023

Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι πρωταθλήτριες Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (βάδην) και Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός), αλλά και οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών του 2022.

Παράλληλα το ίδρυμα Λεβέντη βραβεύει και φέτος τον πρώτο Άνδρα και την πρώτη Γυναίκα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Δρόμου.

Την προσπάθεια του Ιδρύματος Λεβέντη συμβάλλουν και φέτος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ενώ για πρώτη φορά, το πρόγραμμα στηρίζει και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Τα ονόματα αθλητών και αθλητριών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα
Γιάννης Κορακίδης (Σφυροβολία)
Ηλιάνα Τριανταφύλλου (Άλμα επί κοντώ)
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Βάδην 20 χλμ & 35 χλμ)
Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (60μ, 100μ & 200μ)
Ελίνα Τζένγκο (Ακοντισμός)
Χρήστος Φραντζεσκάκης (Σφυροβολία)
Δέσποινα-Αρετή Φιλιππίδου (Δισκοβολία)
Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (Βάδην 20 χλμ & 50 χλμ)

Μαραθώνιος
Βασιλική Κωνσταντινοπούλου
Χαράλαμπος Πιτσώλης

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!