Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ο Καραλής αγωνίζεται την Παρασκευή (27/1) στην Καρλσρούη

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έτοιμος να κυνηγήσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του και μαζί τη συμμετοχή και διάκριση στα κορυφαία γεγονότα του 2023.

Ο Καραλής αγωνίζεται την Παρασκευή (27/1) στην Καρλσρούη

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο αγωνίζεται την Παρασκευή (27/1) στο μίτινγκ που θα γίνει στην Καρλσρούη σε μια διοργάνωση, που το επίπεδο αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό. Ο αθλητής βρίσκεται από τις 19 Φεβρουαρίου στη Σπάλα της Πολωνίας, όπου πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με Πολωνούς επικοντιστής, αλλά και με τον Μίλτο Τεντόγλου.  Στο επί κοντώ θα αγωνιστούν ακόμη ο Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλίας), ο Βαλεντίν Λαβιλενί (Γαλλία), ο Κέισι Λάιτφουτ (ΗΠΑ) και ο Γερμανός Μπο Κάντα Λίτα Μπάερε .

Ο Καραλής μετά την Καρσλούη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στην Ουψάλα στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο άλτης που γυμνάζεται με τον πατέρα του, Χάρη Καραλή, βρίσκεται στην 16η θέση του ράνκινγκ που αφορά στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει θέση για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!