Ο Καραλής αγωνίζεται την Παρασκευή (27/1) στην Καρλσρούη

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έτοιμος να κυνηγήσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του και μαζί τη συμμετοχή και διάκριση στα κορυφαία γεγονότα του 2023.

Ο Καραλής αγωνίζεται την Παρασκευή (27/1) στην Καρλσρούη

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο αγωνίζεται την Παρασκευή (27/1) στο μίτινγκ που θα γίνει στην Καρλσρούη σε μια διοργάνωση, που το επίπεδο αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό. Ο αθλητής βρίσκεται από τις 19 Φεβρουαρίου στη Σπάλα της Πολωνίας, όπου πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με Πολωνούς επικοντιστής, αλλά και με τον Μίλτο Τεντόγλου.  Στο επί κοντώ θα αγωνιστούν ακόμη ο Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλίας), ο Βαλεντίν Λαβιλενί (Γαλλία), ο Κέισι Λάιτφουτ (ΗΠΑ) και ο Γερμανός Μπο Κάντα Λίτα Μπάερε .

Ο Καραλής μετά την Καρσλούη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στην Ουψάλα στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο άλτης που γυμνάζεται με τον πατέρα του, Χάρη Καραλή, βρίσκεται στην 16η θέση του ράνκινγκ που αφορά στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει θέση για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59