Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Οι υποψήφιοι για το “Πρόσωπο του μήνα” για τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος ήταν δίχως αμφιβολία ο μήνας του ελληνικού στίβου για το 2022.

Αθλητές και αθλήτριες ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου κατακτώντας πέντε μετάλλια και μια σειρά από σπουδαία πλασαρίσματα στο κορυφαίο γεγονός της γηραιάς Ηπείρου. Η χώρα μας επιβεβαίωσε την άνοδο της, έδειξε τη δυναμική της και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Τον ίδιο μήνα η χώρα μας είχε εξαιρετικά πλασαρίσματα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Κάλι, στη διοργάνωση – καθρέφτη για τα επόμενα χρόνια του ελληνικού στίβου.

Από σήμερα και για τις επόμενες πέντε ημέρες οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το “Πρόσωπο του μήνα”. Τον αθλητή ή την αθλήτρια που ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του παρουσίες.
Οι υποψήφιοι και υποψήφιες μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές και μας γέμισαν με υπερηφάνεια.
Η ψηφοφορία θα είναι σε εξέλιξη στα social της Ομοσπονδίας σε FacebookInstagram και Twitter. Οι φίλοι του στίβου στηρίζουν το πρόσωπο που επιθυμούν με θετική αντίδραση και κοινοποίηση της ανάρτησης. Η ψηφοφορία θα είναι σε εξέλιξη μέχρι την Τετάρτη (14/9) και η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (15/9).

Οι υποψήφιοι αλφαβητικά

Γιάννης Κορακίδης (σφυροβολία)

Χρυσό μετάλλιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, Κάλι

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20χμ./35χλμ. βάδην)

Χρυσό μετάλλιο 20χλμ. βάδην Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μόναχο
Χρυσό μετάλλιο 35χλμ. βάδην Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μόναχο

Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ)

Ασημένιο μετάλλιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μόναχο

Μίλτος Τεντόγλου (μήκος)

Χρυσό μετάλλιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μόναχο

Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός)

Χρυσό μετάλλιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μόναχο
Αρετή Φιλιππίδου (δισκοβολία)

Ασημένιο μετάλλιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, Κάλι

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!