Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ο Λάμπρος Παπακώστας Β΄ αντιπρόεδρος στην ABAF

Ο Λάμπρος Παπακώστας εκλέχθηκε Β΄ αντιπρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης, στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα στο Βελιγράδι.

Ο Λάμπρος Παπακώστας Β΄ αντιπρόεδρος στην ABAF

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο ύψος και ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους άλτες της εποχής του, θα προσφέρει στον αθλητισμό από ένα νέο πόστο σε μια ιδιαίτερα ισχυρή και παραγωγική Ένωση.

Νέο πρόεδρος της ABAF είναι ο Σέρβος Σλόμπονταν Μπράνκοβιτς που επικράτησε του Τούρκου Φατίχ Σιντιμάρ, με τον οποίο μοιράστηκε την προεδρία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Στο Βελιγράδι για τις εκλογές της ΕΑ και της ABAF βρέθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παράγοντες του στίβου απ’ όλη την Ευρώπη.

Ο ΣΕΓΑΣ διατηρεί ισχυρή θέση στην ABAF, εκεί όπου μέλος της μέχρι σήμερα ο Παναγιώτης Δημάκος και πλέον τη σκυτάλη παίρνει ο Παπακώστας.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!