Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, «Πρεσβευτής» του Arla PROTEIN, ξεπέρασε τον εαυτό του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2021

Το Αrla PROTEIN συμμετείχε με την ομάδα της στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Αθήνας

Ο Kωνσταντίνος Γκελαούζος «Πρεσβευτής» του Αrla PROTEIN, ξεπέρασε τον εαυτό του και με την επίδοσή του 2:16:49 κατάφερε να σπάσει ρεκόρ 17 ετών από Έλληνα αθλητή στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή. Επιπλέον ο συγκεκριμένος χρόνος αποτελεί και προσωπικό του ρεκόρ ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου για 4η συνεχόμενη φορά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γκελαούζου λίγο μετά τον τερματισμό: «Ρίσκαρα πολύ. Πέρασα αρκετά γρήγορα που με χρέωσε μετά. Το πίστεψα, το χρώσταγα στον κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους, μου έδωσαν κίνητρο να καταφέρω αυτό που κατάφερα. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε εδώ με νέο ρεκόρ και περισσότερο κόσμο»

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στο Παναθηναϊκό στάδιο καταχειροκρότησαν τον Κωσταντίνο στον τερματισμό, ο οποίος γέμισε όλους τους θεατές με συγκίνηση και την ομάδα του Arla PROTEIN με υπερηφάνεια και θαυμασμό!

Χαρακτηριστικά η κα Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas, δήλωσε για αυτή την τεράστια επιτυχία του Κωνσταντίνου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Κώστας είναι πρεσβευτής του brand Arla PROTEIN της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα του ως αθλητής, η σκληρή προσπάθειά του και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που πέτυχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2021, αποτελούν απόλυτο ταίριασμα με τις βασικές αρχές που επιθυμεί να υπηρετεί η εταιρεία και τα προϊόντα μας. Ευχόμαστε ο Κωνσταντίνος να είναι πάντα γερός & γεμάτος επιτυχίες.»

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 ήταν εξίσου σημαντική ημέρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τον απογευματινό αγώνα των 10χλμ. Ο αθλητής της ομάδας του Arla PROTEIN, Γιώργος Σταμούλης κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο, γεμίζοντας με χαρά την ομάδα για την επίδοσή του.

Επιπλέον, 30 συνολικά αθλητές και φίλοι του Arla PROTEIN έτρεξαν με την Arla PROTEIN Running Team! Μεταξύ αυτών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου στη Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή και ο πρεσβευτής του Arla PROTEIN, Δημήτρης Κουλούρης που συμμετείχε στα 10Κ και τερμάτισε με πολύ καλό χρόνο.

Tα προϊόντα Arla PROTEIN με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά αποτελούν μια πλήρη προϊοντική σειρά που περιλαμβάνει ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά και είναι ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους πρωταθλητές της καθημερινότητας, που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Αrla PROTEIN  ΖΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://www.arlafoods.gr

Δείτε Επίσης

Στις 9 Μαΐου 2021 ανοίγουν οι εγγραφές για το επετειακό “10ο ZAGORI MOUNTAIN RUNNING”

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, που η πανδημία Covid-19 δοκίμασε τις αντοχές μας κι άλλαξε τη ζωή μας, το Zagori Mountain Running, ο μεγαλύτερος και πιο αγαπημένος αγώνας ορεινού τρεξίματος της χώρας, επιστρέφει για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων της διοργάνωσης, σε ασφαλείς συνθήκες για όλους τους παλιούς και νέους φίλους αθλητές, οι οποίοι περιμένουν με την ίδια αγωνία, όπως κι εμείς, την στιγμή του καλοκαιριού που θα επιστρέψουν στον “Τόπο πίσω απ’ το βουνό”! Για την επετειακή αυτή διοργάνωση, η οργανωτική επιτροπή έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό, ετοιμάζοντας αλλαγές σε αγωνιστικές διαδρομές και πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα είναι αντάξιες της πορείας, αλλά και της συναισθηματικής αξίας που έχει για όλους μας το Zagori Mountain Running.

Το Βαλκανικό καλεντάρι του 2021

Η Βαλκανική Ομοσπονδία απέστειλε στις ομοσπονδίες-μέλη της την πρόταση για το καλεντάρι στίβου για τη νέα χρονιά, με ένα ερωτηματικό που αφορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ.