Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, «Πρεσβευτής» του Arla PROTEIN, ξεπέρασε τον εαυτό του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2021

Το Αrla PROTEIN συμμετείχε με την ομάδα της στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Αθήνας

Ο Kωνσταντίνος Γκελαούζος «Πρεσβευτής» του Αrla PROTEIN, ξεπέρασε τον εαυτό του και με την επίδοσή του 2:16:49 κατάφερε να σπάσει ρεκόρ 17 ετών από Έλληνα αθλητή στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή. Επιπλέον ο συγκεκριμένος χρόνος αποτελεί και προσωπικό του ρεκόρ ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου για 4η συνεχόμενη φορά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γκελαούζου λίγο μετά τον τερματισμό: «Ρίσκαρα πολύ. Πέρασα αρκετά γρήγορα που με χρέωσε μετά. Το πίστεψα, το χρώσταγα στον κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους, μου έδωσαν κίνητρο να καταφέρω αυτό που κατάφερα. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε εδώ με νέο ρεκόρ και περισσότερο κόσμο»

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στο Παναθηναϊκό στάδιο καταχειροκρότησαν τον Κωσταντίνο στον τερματισμό, ο οποίος γέμισε όλους τους θεατές με συγκίνηση και την ομάδα του Arla PROTEIN με υπερηφάνεια και θαυμασμό!

Χαρακτηριστικά η κα Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas, δήλωσε για αυτή την τεράστια επιτυχία του Κωνσταντίνου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Κώστας είναι πρεσβευτής του brand Arla PROTEIN της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα του ως αθλητής, η σκληρή προσπάθειά του και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που πέτυχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2021, αποτελούν απόλυτο ταίριασμα με τις βασικές αρχές που επιθυμεί να υπηρετεί η εταιρεία και τα προϊόντα μας. Ευχόμαστε ο Κωνσταντίνος να είναι πάντα γερός & γεμάτος επιτυχίες.»

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 ήταν εξίσου σημαντική ημέρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τον απογευματινό αγώνα των 10χλμ. Ο αθλητής της ομάδας του Arla PROTEIN, Γιώργος Σταμούλης κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο, γεμίζοντας με χαρά την ομάδα για την επίδοσή του.

Επιπλέον, 30 συνολικά αθλητές και φίλοι του Arla PROTEIN έτρεξαν με την Arla PROTEIN Running Team! Μεταξύ αυτών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου στη Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή και ο πρεσβευτής του Arla PROTEIN, Δημήτρης Κουλούρης που συμμετείχε στα 10Κ και τερμάτισε με πολύ καλό χρόνο.

Tα προϊόντα Arla PROTEIN με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά αποτελούν μια πλήρη προϊοντική σειρά που περιλαμβάνει ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά και είναι ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους πρωταθλητές της καθημερινότητας, που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Αrla PROTEIN  ΖΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://www.arlafoods.gr

Δείτε Επίσης

Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές, το ΙRONMAN(R) 70.3(R) Greece 2024

Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές, το ΙRONMAN(R) 70.3(R) Greece 2024

Ο κορυφαίος παγκόσμιος αγώνας τριάθλου IRONMAN® 70.3® Greece, που από το 2019 έχει αγαπηθεί από χιλιάδες αθλητές από όλον τον κόσμο, θα διεξαχθεί φέτος από την ομάδα της IRONMAN® Greece στις 18-20 Οκτωβρίου 2024, στη μυθική γη του Μαραθώνα, όπου κυριαρχεί η θετική ενέργεια και η αύρα της νίκης. Η αλλαγή της τοποθεσίας προέκυψε μετά […]

«Ο Δρόμος των Μουσών» - 18/08/2024

«Ο Δρόμος των Μουσών» – 18/08/2024

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ και του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν, για Δέκατη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» 10χλμ στην Άνω Μηλιά.