Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ξεκίνησε τις πεζοπορικές του διαδρομές στην χιονισμένη Λεπτοκαρυά

“Ξεκινήσαμε τη φετινή μας χρονιά με μια όμορφη πεζοπορική διαδρομή στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς του Ν. Έβρου όπου κόψαμε και την Βασιλόπιτα μας με ευχές για μια όμορφη υγιής και ασφαλής χρονιά.”!

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ξεκίνησε τις πεζοπορικές του διαδρομές στην χιονισμένη Λεπτοκαρυά


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους φίλους μας Πεζοπόρους που αψήφησαν το κρύο και έδωσαν το δυναμικό παρών και να τούς ευχηθούμε υγεία και αγάπη στους ίδιους και στις οικογένειες τους.!
Ιδιαίτερες ευχές στον τυχερό μας τον κ. Γιώργο από τα όμορφα Πετρωτά μας του Βόρειου Έβρου που βρήκε το φλουρί και στον κ. Μιχάλη μας που για ακόμη μια φορά ήταν μαζί μας και μοιράστηκε τις πολύτιμες γνώσεις του και στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος του Νομού Έβρου που φροντίζουν πάντα για την ασφάλεια μας.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον κ. Βραχιόλογλου και την όμορφη παρέα του, για την μουσική έκπληξη που μας περίμενε κατά τη διάρκεια του γεύματος μας στο αγαπημένο ταβερνάκι στον Άβαντα.!
Ραντεβού στις 28 του μήνα στην όμορφη Κομοτηνή μας.!

video-
https://www.facebook.com/100063650676662/videos/752591426764739

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.