Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Νέο Saucony Ride 15

Άριστη εφαρμογή. Εξωπραγματική αίσθηση.

Το «Ride 15» ανασχεδιάστηκε από την αρχή. Είναι η απόλυτη απόδειξη του τι συμβαίνει, όταν το μαλακό πέλμα, η τέλεια εφαρμογή κι η ελαφρότητα συνδυάζονται ως στοιχεία, για να προσφέρουν μία απίστευτη εμπειρία διαδρομής τρεξίματος. Η νέα, ανανεωμένη φόρμουλα δίνει πιο μαλακό πέλμα και καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, αφού έχει μικρότερο βάρος (μία ουγκιά λιγότερη), νέα εφαρμογή και μέτρια διαμόρφωση περιγράμματος δηλαδή της δομής του παπουτσιού, ώστε να μπορείτε να περιμένετε μία έντονη αλλά βελούδινη διαδρομή εξαιτίας αυτού του παπουτσιού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΟΦΕΛΗ

Ελαφρύτερο. Πιο μαλακό. Πιο γρήγορο. Μία πιο μαλακή φόρμουλα της τεχνολογίας pwrrun σας προσφέρει καλύτερη εφαρμογή με λιγότερο βάρος και μία ανοιξιάτικη αίσθηση στο τρέξιμο. Απαλή αίσθηση από τη φτέρνα ως τις άκρες των δακτύλων. Νέα ανανεωμένη φτέρνα κι αλλαγές στη μπροστινή πλευρά του ποδιού, που δίνουν μία απαλή αίσθηση εξαιτίας του λοξού της σχεδιασμού (λοξότμηση).

Προσφέρει δύναμη προώθησης, ώστε να έχετε αβίαστο ομαλό βηματισμό από τη φτέρνα ως τις άκρες των δακτύλων. Εξαιρετική εφαρμογή στα πόδια σας. Βαθύτερο περίγραμμα στην ενδιάμεση σόλα ώστε να τοποθετείται καλύτερα το πόδι μέσα στο παπούτσι στην πλευρά του πέλματος, αντί ν΄α ακουμπά περισσότερο την πάνω πλευρά.

Αυτή η τεχνολογία προσφέρει εξατομικευμένη κι απίστευτα υποστηρικτική εφαρμογή. Χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτό το παπούτσι περιλαμβάνει ανακυκλωμένα υλικά στην επάνω πλευρά του.

  • Βάρος: 249 γραμμάρια / γυναικείο 221 γραμμάρια
  • Offset: 8mm (35mm / 27mm)
  • Τιμή 145€

Δείτε Επίσης

SAUCONY RIDE 17

Από το καθημερινό τρέξιμο και περπάτημα μέχρι το all day ντύσιμο, η μέρα σας ξεκινά από εδώ.

8th Chios Women's Run

8th Chios Women’s Run

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χίου προκηρύσσει αγώνα μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα 5 km με την επωνυμία “Women’s Run” για να τιμήσει την γυναίκα, σύντροφο, μητέρα, φίλη, αδελφή.