Νέο Saucony Ride 15

Άριστη εφαρμογή. Εξωπραγματική αίσθηση.

Το «Ride 15» ανασχεδιάστηκε από την αρχή. Είναι η απόλυτη απόδειξη του τι συμβαίνει, όταν το μαλακό πέλμα, η τέλεια εφαρμογή κι η ελαφρότητα συνδυάζονται ως στοιχεία, για να προσφέρουν μία απίστευτη εμπειρία διαδρομής τρεξίματος. Η νέα, ανανεωμένη φόρμουλα δίνει πιο μαλακό πέλμα και καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, αφού έχει μικρότερο βάρος (μία ουγκιά λιγότερη), νέα εφαρμογή και μέτρια διαμόρφωση περιγράμματος δηλαδή της δομής του παπουτσιού, ώστε να μπορείτε να περιμένετε μία έντονη αλλά βελούδινη διαδρομή εξαιτίας αυτού του παπουτσιού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΟΦΕΛΗ

Ελαφρύτερο. Πιο μαλακό. Πιο γρήγορο. Μία πιο μαλακή φόρμουλα της τεχνολογίας pwrrun σας προσφέρει καλύτερη εφαρμογή με λιγότερο βάρος και μία ανοιξιάτικη αίσθηση στο τρέξιμο. Απαλή αίσθηση από τη φτέρνα ως τις άκρες των δακτύλων. Νέα ανανεωμένη φτέρνα κι αλλαγές στη μπροστινή πλευρά του ποδιού, που δίνουν μία απαλή αίσθηση εξαιτίας του λοξού της σχεδιασμού (λοξότμηση).

Προσφέρει δύναμη προώθησης, ώστε να έχετε αβίαστο ομαλό βηματισμό από τη φτέρνα ως τις άκρες των δακτύλων. Εξαιρετική εφαρμογή στα πόδια σας. Βαθύτερο περίγραμμα στην ενδιάμεση σόλα ώστε να τοποθετείται καλύτερα το πόδι μέσα στο παπούτσι στην πλευρά του πέλματος, αντί ν΄α ακουμπά περισσότερο την πάνω πλευρά.

Αυτή η τεχνολογία προσφέρει εξατομικευμένη κι απίστευτα υποστηρικτική εφαρμογή. Χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτό το παπούτσι περιλαμβάνει ανακυκλωμένα υλικά στην επάνω πλευρά του.

  • Βάρος: 249 γραμμάρια / γυναικείο 221 γραμμάρια
  • Offset: 8mm (35mm / 27mm)
  • Τιμή 145€

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!