Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Νέο ατομικό ρεκόρ για την Εμμανουηλίδου στα 60 μ. με 7.30

Παρά τις τρεις άκυρες εκκινήσεις στον τελικό των των 60 μ. στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τερματίσει με εντυπωσιακό τρόπο.

Νέο ατομικό ρεκόρ για την Εμμανουηλίδου στα 60 μ. με 7.30

Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε στην τρίτη θέση με το εκπληκτικό 7.30 και έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της. Η 20χρονη παρά τις τρεις ανακλήσεις δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και κατάφερε να πετύχει μία σπουδαία επίδοση, που θα την ανεβάσει και στο ράνκινγκ, στην προσπάθεια της να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η αθλήτρια ης Κατερίνας Αλεξοπούλου συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο τις εμφανίσεις της, αφού είχε προηγηθεί στο τέλος Ιανουαρίου το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23 με 7.37. Στον προκριματικό του αγωνίσματος η αθλήτρια είχε τερματίσει στην πρώτη θέση της σειράς της με 7.41.

Η Εμμανουηλίδου θα ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα, όπου θα παραμένει για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το 7.30 είναι η ένατη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, την οποία κατέχουν ακόμη η Μαρία Μπελιμπασάκη και η Εύη Νεσούδη.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Άσερ Σμιθ με 7.13 και δεύτερη η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου με 7.27 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]