Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Έκλεισαν οι εγγραφές στα 5χλμ. του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας (19/3) θα αποτελέσει και φέτος το κορυφαίο γεγονός της Άνοιξης, τη γιορτή του αθλητισμού στην οποία θα συμμετάσχουν χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών.

Έκλεισαν οι εγγραφές στα 5χλμ. του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι ήδη πολύ μεγάλο, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έκλεισαν την Τετάρτη (15/2) οι εγγραφές για τα 5χλμ., τα οποία θα γίνουν στο πλαίσιο του φετινού αγώνα. . Οι συμμετοχές στη “μίνι” διαδρομή θα φτάσουν στα 10.000 άτομα.

Για το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου έχουν απομείνει λίγες θέσεις και η τελική ημερομηνία υποβολής των εγγραφών είναι η 1η Μαρτίου. Λίγες εγγραφές έχουν μείνει και για το Family Run που φέτος εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Ημιμαραθωνίου.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!