ΜΤΒ ΛΕΡΟΣ XCC

Η Ποδηλασία σε πρώτο πλάνο!

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που όλοι όσοι αγαπούμε και υπηρετούμε με τις όποιες δυνάμεις το άθλημα της Ποδηλασίας, αναρωτιόμαστε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τους αθλητές και τις αθλήτριες, ειδικότερα των μικρών κατηγοριών οι οποίοι ξεκινούν και ανακαλύπτουν την ζωή παράλληλα με την αγωνιστική τους δράση!

Το ερώτημά μας απαντήθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου Διασυλλογικού πρώτου αγώνα ΜΤΒ ΛΕΡΟΣ  XCC  (urban) που έλαβε χώρα στο Λακκί , σε έναν χώρο άκρως επιμελημένο από τους διοργανωτές, του αγώνα, που ήταν ο Δήμος Λέρου, και την ομάδα Leros Bike & fun academy. Όπου υπό την καθοδήγηση του Φανούρη Κοντογεωργάκη, Ποδηλάτη αθλητή του Π.Ο. ΚΩ κατάφερε να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, που επιτρέπουν την διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα! Και τι δεν είχε η διαδρομή! Ένας μίνι συνδυασμός μεικτού τερέν, που διέγραφε έναν απίστευτα ωραίο και τεχνικό κύκλο δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας, ο οποίος ξεσήκωνε ευχάριστα την διάθεση των παιδιών!

Την παράσταση έκλεψαν οι παράλληλες δράσεις του αγώνα οι οποίες λειτούργησαν κάτω από τα πρότυπα της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, όπου οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες αλλά και παιδιά μεγαλύτερων κατηγοριών, βίωσαν μέσα από διάφορα παιχνίδια, την εμπειρία της οδηγικής συμπεριφοράς, από τα ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της ΕΥΘΥΤΑ.

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους φίλους της ποδηλασίας η ώρα των απονομών, η οποία ήρθε αμέσως μετά από τις παράλληλες δράσεις των παιδιών! Εκεί συμμετείχε και η Μασκότ της ΕΥΘΥΤΑ, που φωτογραφήθηκε μαζί με όλα τα παιδιά όλων των κατηγοριών που ανέβηκαν στο Βάθρο! Νικητές όλα τα παιδιά και το αγώνισμα της ποδηλασίας σε πρώτο πλάνο!

Η καλύτερη εικόνα όλης της διοργάνωσης τραβήχτηκε στο τέλος όπου όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες, φωτογραφήθηκαν παρέα με τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, και τους εκπροσώπους όλων των σωματείων που έδωσαν το παρών στον Διασυλλογικό αγώνα, αλλά και τον άνθρωπο που κατέθεσε την ψυχή του για την διοργάνωση Φανούρη Κοντογεωργάκη αθλητή και κάτοικο Λέρου.

 Κλείνοντας την ημέρα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, αφού ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες αλλά και κατοίκους της Λέρου, τόνισε σε όλους ότι η Λέρος αποτελεί ένα εναλλακτικό νησί το οποίο πλέον αγκαλιάζει την ποδηλασία καθώς αρκετές διαδρομές λαμβάνουν χώρα στα επίσημα τουριστικά προγράμματα, για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με υπαίθριες δραστηριότητες! Τελειώνοντας ο κ. Κόλιας, προσκάλεσε τους πάντες να ξαναέρθουν στην Λέρο ανανεώνοντας το ραντεβού όλων για το 2023.

Δείτε Επίσης

Eurolamp Μεγάλος Χορηγός του 4ου Ποδηλατικού 2ήμερου Αλιγκάρι Bike 2024

Eurolamp Μεγάλος Χορηγός του 4ου Ποδηλατικού 2ήμερου Αλιγκάρι Bike 2024

Η EUROLAMP συνέβαλε ως Μεγάλος Χορηγός στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 4ου Ποδηλατικού 2ήμερου Αλιγκάρι Bike 2024 στη Γουμένισσα και τα Μεγάλα Λιβάδια, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του προγράμματος χορηγιών της. Η EUROLAMP εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Τάσο Τζήκα, πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO, τον δημοσιογράφο Λευθέρη Πλακίδα και την ομάδα […]