Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Moschopodi Trail 2022

Κυριακή 8 Μάϊου, το θέατρο Μοσχοποδίου «Μέλινα Μερκούρη» έτοιμο να ξαναγεμίσει από κόσμο! Η οργανωτική ομάδα σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία μέσα και έξω από το τερέν.

Ξεκινώντας από το ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» όλες οι διαδρομές κατευθύνονται μέσα στο δάσος, συναντώντας απαιτητικές διαδρομές, που απαιτούν σχοινιά, άλματα και πολλά άλλα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της μουσικής, του πολιτισμού και της ιστορίας! 5 σταθμοί μουσικής για κάθε διάθεση, οι νεράιδες των βιβλίων αφήνοντας διάφορες βιβλιοφιλικές εκπλήξεις για όλους τις οποίες εμείς θα διπλασιάσουμε, αποκλειστική συνεργασία με το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας παρέχοντας σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους ελεύθερη είσοδο και ξενάγηση.

Ένα αθλητικό πακέτο πλήρως ανταποδοτικό για τους συμμετέχοντες με ένα μοναδικό t-shirt 42k Running, ένα Nordic τηλεσκοπικό μπατόν, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ιατρική φροντίδα και ασφάλιση, φωτογραφίες, μοναδικό μετάλλιο, πλήρη τροφοδοσία γεύματος και ποτού και πολλά ακόμη!

27 Απρίλιου οι εγγραφές κλείνουν! Ελάχιστες ακόμη οι διαθέσιμες θέσεις. Κλείσε την θέση σου τώρα! https://moschopodiexperience.eu/

Δείτε Επίσης

Αυλαία στoυς αγώνες Run Greece την Κυριακή στα Ιωάννινα

Αυλαία στoυς αγώνες Run Greece την Κυριακή στα Ιωάννινα

Ολοκληρώνεται η σειρά αγώνων Run Greece, που οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία της Τοπικής και της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης και του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, την ERGO, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα.

Οι φωτογραφίες του 1o Olympic Village Run

Οι φωτογραφίες του 1o Olympic Village Run

Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διοργάνωση τρεξίματος 1o Olympic Village Run στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού.