Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Moschopodi Trail 2022

Κυριακή 8 Μάϊου, το θέατρο Μοσχοποδίου «Μέλινα Μερκούρη» έτοιμο να ξαναγεμίσει από κόσμο! Η οργανωτική ομάδα σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία μέσα και έξω από το τερέν.

Ξεκινώντας από το ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» όλες οι διαδρομές κατευθύνονται μέσα στο δάσος, συναντώντας απαιτητικές διαδρομές, που απαιτούν σχοινιά, άλματα και πολλά άλλα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της μουσικής, του πολιτισμού και της ιστορίας! 5 σταθμοί μουσικής για κάθε διάθεση, οι νεράιδες των βιβλίων αφήνοντας διάφορες βιβλιοφιλικές εκπλήξεις για όλους τις οποίες εμείς θα διπλασιάσουμε, αποκλειστική συνεργασία με το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας παρέχοντας σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους ελεύθερη είσοδο και ξενάγηση.

Ένα αθλητικό πακέτο πλήρως ανταποδοτικό για τους συμμετέχοντες με ένα μοναδικό t-shirt 42k Running, ένα Nordic τηλεσκοπικό μπατόν, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ιατρική φροντίδα και ασφάλιση, φωτογραφίες, μοναδικό μετάλλιο, πλήρη τροφοδοσία γεύματος και ποτού και πολλά ακόμη!

27 Απρίλιου οι εγγραφές κλείνουν! Ελάχιστες ακόμη οι διαθέσιμες θέσεις. Κλείσε την θέση σου τώρα! https://moschopodiexperience.eu/

Δείτε Επίσης

Πρόσκληση συμμετοχής από τον δήμο Χαλκηδόνας στο 2ο Axios Running Festival

Πρόσκληση συμμετοχής από τον δήμο Χαλκηδόνας στο 2ο Axios Running Festival

Μέσα στη φύση, μέσα στο πράσινο, δίπλα στον Αξιό ποταμό, η πλέον περιβαλλοντολογική διαδρομή για τρέξιμο, η διαδρομή που μπορούν να απολαύσουν κάθε μέτρο της οι δρομείς, σ ένα τοπίο που η ίδια η φύση δημιούργησε τα μονοπάτια της, το 2ο Axios Running Festival ανοίγει τις πύλες του στο δρομικό κίνημα, σαφώς πιο έτοιμο, σαφώς […]