Μεγάλη επίδοση για τη Σπυριδούλα Καρύδη στο άλμα εις μήκος

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Με πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα άλμα εις μήκος έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα. Η Σπυριδούλα Καρύδη με προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη στην πρώτη της προσπάθεια πρωσγειώθηκε στα 6.56 μ. ενώ στη δεύτερη προσπάθεια πραγματοποίησε άλμα στα 6.71 μ. συντρίβοντας το ρεκόρ της Νίκης Ξάνθου που κρατήθηκε από τις 22 Αυγούστου το 1992 στο διεθνές μίτινγκ της Δράμας.

Η νεαρή αθλήτρια διατήρησε τους τίτλους της για δεύτερη φορά στο μήκος αλλά και στο τριπλούν. Το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ της ήταν τα 6,46 μ. Με αυτή την επίδοση βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του 2020 στην κατηγορία των γυναικών Κ20 και στην πεμπτη κατηγορία Γυναικών.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.