Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Τη δυνατότητα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον ανάληψης ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα έχουν οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της χώρας.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Η Ομοσπονδία με σχετική επιστολή ενημέρωσε τις κατά τόπους ΕΑΣ για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του 2023, μια διαδικασία που ξεκίνησε την περσινή σεζόν.


Στόχος της Ομοσπονδίας είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός-σχεδιασμός και η οργάνωση όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων, προκειμένου οι σύλλογοι, οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και γενικότερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν έγκαιρα για τις ημερομηνίες, καθώς και για τις πόλεις διεξαγωγής τους.

Οι άνθρωποι των ΕΑΣ σε συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο, αφού πρώτα προβούν σε αξιολόγηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή ευθύνης τους – οι οποίες θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις – θα πρέπει να προχωρήσουν σε επαφές με τους τοπικούς φορείς.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία, που στη συνέχεια θα αποστείλει κλιμάκιο στις υποψήφιες πόλεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιτόπιος έλεγχος της αθλητικής εγκατάστασης και να γίνουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.