Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Τη δυνατότητα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον ανάληψης ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα έχουν οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της χώρας.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Η Ομοσπονδία με σχετική επιστολή ενημέρωσε τις κατά τόπους ΕΑΣ για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του 2023, μια διαδικασία που ξεκίνησε την περσινή σεζόν.


Στόχος της Ομοσπονδίας είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός-σχεδιασμός και η οργάνωση όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων, προκειμένου οι σύλλογοι, οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και γενικότερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν έγκαιρα για τις ημερομηνίες, καθώς και για τις πόλεις διεξαγωγής τους.

Οι άνθρωποι των ΕΑΣ σε συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο, αφού πρώτα προβούν σε αξιολόγηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή ευθύνης τους – οι οποίες θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις – θα πρέπει να προχωρήσουν σε επαφές με τους τοπικούς φορείς.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία, που στη συνέχεια θα αποστείλει κλιμάκιο στις υποψήφιες πόλεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιτόπιος έλεγχος της αθλητικής εγκατάστασης και να γίνουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]